ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسایی که Prpانجام دادن درد نداشت؟من ۱ بار انجام دادن انگار گوشتمو میکندن اندازه صدبار مردن و زنده شدن درد کشیدم چطوری ۲ بار انجام دادید؟الان ۷ روزه گذشته ولی به قدری کبوده که انگاری کتکم زدن روز اولم که نگم براتون کل صورتم باد کرده بود و به شدت متورم بود.پزشک خوبی برای prp تهران و شهریار لطفا معرفی کنید با این درد فکرنمیکنم دیگه بتونم با دکتر خودم ادامه بدم و همچنین حس میکنم هزینه ش خیلی بالاس هر جلسه 3میلیون و 500
سلام عزیزم . من رو پیشونیم یه خط خیلییی ریز افقی دارم که اصلا از بوتاکس خوشم نمیاد، بنظر شما با prp ...
سلام عزیزم،من پوست صورتم لیفت شد و سفت دیگه نمیدونم اثر کدوم باشه چون هم پی ار پی و هم هایفو انجام دادم ولی خط های پیشونیم نرفت یا شایدم چون خطش تقریبا زیاد بود با بوتاکس برطرفش کردم