2777
2789
عنوان

پی آر پی صورت کسی هست انجام داده باشه🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 518937 بازدید | 146 پست
چند نفر اینجا گفتن که تزریق پی آر پی برای صورت و دور چشم تأثیر خوبی داره، منم میخواستم برم سرچ کردم ...

فکر کنم منم دیدم اونو، دکتر بیتا باقری بود توی یه اینستا داشت برا خودش پی آر پی میکرد، اسم پیجه  بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز برای از بین بردن لک هم خوبه؟؟؟دردش زیاده؟

برای از بین بردن لک عالیه ، دردش هم متوسطه ، خیلی زیاد نیست ، خیلی کمم نیست

تو گوگل سرچ کنی عکس قبل و بعد از پی آر پی صورت کلینیک نوبلا میتونی نتایج از بین بردن لک هاشو ببینی

سلام.برای صورتم پی آرپی انجام دادم و خیلی دردناک بود انقدری که فریاد می زدم از درد.اما دردش فقط موقع تزریق بود و بعدش خوب بودم.الانم دوز دوم بعد از تزریقه هنوز تاثیراتش را ندیدم که بنویسم.

چی هست

یه روش جوانسازیه که از خون طرف میگیرن برای پوستش استفاده می کنند. بنظرم از همه روشهای دیگه بهتره. 

من پارسال انجام دادم تو کلینیک ویستان . هنوز بعد یکسال همونجور خوبه و تاثیرش از بین نرفت. تنها کار مثبتی که تو زندگیم انجام دادم همین بود. شمارشم میذارم اگه خواستین انجام بدین اوکیه 

02144387785

سلام.برای صورتم پی آرپی انجام دادم و خیلی دردناک بود انقدری که فریاد می زدم از درد.اما دردش فقط موقع ...

سلام عزیزم شما تاثیرات شو برای لک دیدید 

چند جلسه رفتید 

با دستگاه زدید یا با سرنگ تزریق نقطه ای انجام دادید

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
منم انجام دادم فوق العاده جواب میده پی آر پی پوسترو من و اطرافیانم عالی اثر گذاشتکرمانشاهیا واسه پی ...

سلام دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون

شماره و نام کلینیک و نام همچین پزشکی توی سرچ بالا نمیاد

از اشناهاتون هستن؟؟؟

من امروز انجام دادم واقعا خیلی درد داشت الان حس میکنم کمی صورتم ورم کرده برای برطرف شدن جوش وجای ...

سلام دوست عزیز، معذرت مدت زیادی از این پیغامتون گذشته میخواستم نظرتون رو در مورد پی آرپی برای جای جوش و لک بدونم، شما استفاده کردین چطور بود؟ ممنون میشم پاسخ بدین

سلام دوست عزیز، معذرت مدت زیادی از این پیغامتون گذشته میخواستم نظرتون رو در مورد پی آرپی برای جای جو ...

من دوبار استفاده کردم خیلی درد داشت به خاطر همین ادامه ندادم وتاثیر آنچنانی ندیدم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد