2777
2789
عنوان

پی آر پی صورت کسی هست انجام داده باشه🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 521318 بازدید | 146 پست
کسایی که Prpانجام دادن درد نداشت؟من ۱ بار انجام دادن انگار گوشتمو میکندن اندازه صدبار مردن و زنده شد ...

من امروز انجام دادم  واقعا خیلی درد داشت  الان حس میکنم کمی صورتم ورم کرده  برای برطرف شدن جوش وجای جوش پی آر پی کردم تا ببینم چقدر تاثیر داره   گفتن که بعد یه ماه تغییراتو ومیبینیم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

سلام من پی آر پی صورت در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم یه ماه بیشتر نیست برای بار دوم رفتم فعلا که خوبه...ولی خوده خانم دکترم به من گفت برای اینکه ...

خانمی شما چند جلسه تکرار کردین ماندگاریش چقدره؟منجلسه اول و رفتم

میخوام بدونم مثلا بعد یک سال کامل صورتم میشه مثل قبل یا میمونه ؟؟؟

آره خوبه برو برا زیر چشم معجزس از همه کارهای زیبایی ارزون تره بستگی به جایی که. داری قیمتش فرق داره ...

سلام عزیزم.ببخشید دوباره رفتین پی آر پی؟ماندگاریش چقدر بود؟چند سی سی خون میگیرن وهمون جلسه اول که خون میگیرن پلاسما رو جدا میکنن؟

سلام عزیزم.ببخشید دوباره رفتین پی آر پی؟ماندگاریش چقدر بود؟چند سی سی خون میگیرن وهمون جلسه اول که خو ...

سلام به نظرم نرین اگه نرفتین به درد نمیخوره دوماه ماندگاری داشت آره همون جلسه هم خون میگیرن هم پلاسما رو جدا میکنن نمی‌دونم یه سرنگ بود اما پول حروم کردنِ

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
من گودی و تیرگی زیرچشم دارم و البته لک و جای جوشم داشتم نظرم این بود فیلر بزنم زیر چشمم گفت پی ار پی ...

عزیزم اگه هنوز تو سایت هستین نتیجه نهایی پی آر پی رو میگین؟

چند جلسه انجام دادین؟

کجا ؟

و بعد از یه مدت برنگشته؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
سلام عزیزم ، اگه تهران هستی، میشه اسم دکترو بگیید. ممنون میشم

سلام قربونت نه تهران نیستم

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
سلام عزیزم آره من برای گودی زیر چشمم انجام دادم با یه بار تزریق من زیاد به نتیجه دلخواه نرسیدم ولی م ...

سلام، لطفا بگید کجا رفتید که راضی بودید. میگن درد داره . خیلی میترسم چون تحمل درد رو ندارم. لطفا بگید کجا رفتید