ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
کسایی که Prpانجام دادن درد نداشت؟من ۱ بار انجام دادن انگار گوشتمو میکندن اندازه صدبار مردن و زنده شد ...
من امروز انجام دادم واقعا خیلی درد داشت الان حس میکنم کمی صورتم ورم کرده برای برطرف شدن جوش وجای جوش پی آر پی کردم تا ببینم چقدر تاثیر داره گفتن که بعد یه ماه تغییراتو ومیبینیم
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
سلام من پی آر پی صورت در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئیانجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️
سلام عزیزم.ببخشید دوباره رفتین پی آر پی؟ماندگاریش چقدر بود؟چند سی سی خون میگیرن وهمون جلسه اول که خو ...
سلام به نظرم نرین اگه نرفتین به درد نمیخوره دوماه ماندگاری داشت آره همون جلسه هم خون میگیرن هم پلاسما رو جدا میکنن نمیدونم یه سرنگ بود اما پول حروم کردنِ
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
سلام عزیزم ، اگه تهران هستی، میشه اسم دکترو بگیید. ممنون میشم
سلام قربونت نه تهران نیستم