2777
2789
عنوان

پی آر پی صورت کسی هست انجام داده باشه🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 522159 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه پی ار پی صورتتون چجوری بود من امروز انجام دادم میخاستم ببینم جوابی گرفتید یا نه  

مبارکتون باشه ، واسه من ۸روز دیگه یکماه میشه که انجام دادم من فعلا فقط متوجه سفتی پوستم شدم چون قبلا پوستم شل بود ولی الان دست که میزنم قشنگ خودم متوجه میشم ولی خب من منتظر تغییرات بیشتر بودم که دکتر گفت هنوز زوده و عجله نکن

مبارکتون باشه ، واسه من ۸روز دیگه یکماه میشه که انجام دادم من فعلا فقط متوجه سفتی پوستم شدم چون قبلا ...

من گودی و تیرگی زیرچشم دارم و البته لک و جای جوشم داشتم 

نظرم این بود فیلر بزنم زیر چشمم گفت پی ار پی زیرچشمتو روشن میکنه لک و ایناتم میبره خیلی تعریفش کرد

شما مشکل خاص دیگ ای نداشت پوستتون ک الان اوکی شده باشه؟؟ 

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
من گودی و تیرگی زیرچشم دارم و البته لک و جای جوشم داشتم  نظرم این بود فیلر بزنم زیر چشمم گفت پ ...

منم گودی زیر چشم داشتم که پیش خودشون فیلر زیر چشم زدم از برند نورامیس یه هفته ای متوجه پرشدن زیرچشمم شدم ولی پوستم مشکل خاصی نداشت یه کم بخاطر رژیم پوستم شل شده بود که بهم پی ارپی رو پیشنهاد دادن

منم گودی زیر چشم داشتم که پیش خودشون فیلر زیر چشم زدم از برند نورامیس یه هفته ای متوجه پرشدن زیرچشمم ...

مراقبت بعدش چطوری بود عزیزم

تاثیری داست پی آر پی براتون ؟

هنوز تو مرحله پوسته ریزی هستم 

برای دور چشمم ک خوب بود سیاهیش رفت بقیه چیزاش باید پوستم کامل بریزه 

ولی پوستو تازه میکنه اینجاهایی ک ریخته مشخصه

و در کل من خیلیییی تحقیق راجبش کردم اکثرا کسایی ک انجام دادن راضین 

هنوز تو مرحله پوسته ریزی هستم  برای دور چشمم ک خوب بود سیاهیش رفت بقیه چیزاش باید پوستم کامل ب ...

تاثیری رو گود بودن زیر چشم هم داشته براتون ؟

چه مدت از تزریقتون میگذره ؟

تیرگی زیر چشم شما زیاد بود ؟ چند درصد بهتر شده ؟ 

هر چند وقت یه بار باید تمدید شه ؟یعنی  چه مدت  اثرش میمونه 

تاثیری رو گود بودن زیر چشم هم داشته براتون ؟ چه مدت از تزریقتون میگذره ؟ تیرگی زیر چشم شما زیاد بو ...

گلم من تازه زدم تجربه اولمه

گود بودن فک نکنم تغییری کنه ولی سیاهیو رفع میکنه

خود دکتر گفتن بار اول دوماه بعد بعدش بسته ب سلیقه خودت چندماه یبار مث فیشیال ک چندوقت یبار ادم میره خودش میدونه کی بره

در کل خوبه پوست من یکی خیلی کدر و سیاه بود خیلیییی سبک شد

و اینکه بگردید دکتر خوب پیداکنید چون هیچی مهمتراز صورت نیس

سلام اره من پیلینگ ذغال توی کلینیک لیانا تو شیراز پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شماره و ایدی کلینک و میزارم برات من جای جوش فرو رفته و زخم رو صورتم داشتم کامل رفت. 

۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic