2777
2789
عنوان

چندتا اسم دختر بگید واسه توراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدمش مبارک باشه عزیزم

ملورین به بنیامین میاد،آره سوفیا هم که گفتی قشنگه درست میگی

یکی از همکارام بین آوینا و دلانا،دلانا رو گذشت روی دخترش

راستی طنین و بنیامین هم یکم هم آوا هستن،گفتم شاید خوشت اومد😁

نوشتي به ا ختم نشه بعد خودت صوفيا پسنديدي؟ آسنات(اسم دخترمه) دلارام ارام

اره فقط سوفیا رو دوس داشتم اسنات پسرم خیلی دوس داره اماذهمسرم به شدت مخالف بود😥

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
آسنات یعنی چی؟

نام همسر حضرت يوسفه اسم يونانيه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
قدمش مبارک باشه عزیزم ملورین به بنیامین میاد،آره سوفیا هم که گفتی قشنگه درست میگی یکی از همکارام ب ...

حتما یادادشت میکنم طنین رو

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
آنیل به معنیه نامدار🌱 ترنم🤍 سایا به معنیه پاک و بی ریا ❤ گندم 🌾 پناه 🌸 دلارا🌻 اسمایی هست ...

💚❤️

هدیه هانا هیلدا هلیا نهال 

بیشتر به اسم من میان اسمم هداس😆

به نظرتون سوین قشنگه؟