2777
2789

غذای خوشمزع زیاد خوردم 

رفتار میزبانم خوبع وگرنع چرا باید خونش برم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عاشق قرمه سبزی ام ولی یجایی یه قرمه خوردم با زوره نوشابه ردش میکردم پایین

افتضاح بود گوشتا نپخته سبزی سرخ نکرده ریخت با کنسرو لوبیا و رب😩😩😩😩

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای دوستم 

ساکن دبی بودن 

ایران اومده بودن چون جوازشون تمام شده بود

خورش گوشت و‌قیمه هاش محشر بود

من همیشه قبل دانشگاه میرفتم دنبال دوستم  خیلی وقتها برام غذا می کشید چون من شاغل بودم

بدمزه ترین غذایی که خوردم خونه ی داداشم بود...یه قرمه سبزی پر آب و بی مزه که هیچکس نمیتونست ازش بخوره...بچه هام که کوچیکترن سر سفره گفتن مامان ما نمیتونیم از این بخوریم...البته آروم گفتن

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
خوشمزه رو خاله ام قرمه سبزی پخته بود هرگز اون مزه تکرار نشد دیگه بدترینش غذاهای مادرشوهرم ن ک بگم ع ...

اکثرا میگن غذای مادرشوهر من فکر می کنم شاید ما سبک غذامون متفاوته؟

یکبار خونه مادرشوهرم ناهار کوبیده درست کرده بود با گوشت شترمرغ، بحدی بد بود....بحدی بد بود...‌که بعد از۴ سال یادش میفتم بالا میارم🤢وای خدا نصیب نکنه

بهترین و خوشمزه ترین غذا هم ، غذایی هست که وقتی مهمونی میدم زیاد میاد بعد فرداش گرم میکنیم میخوریم

ببین....یعنی همینکه یه وعده غذایی رو نخوای بگی چی بپزم باعث میشه هر غذایی بهت مزه کنه

وااای من پارسال رفتم رشت ی رستوران  خیلی خفن بود رفتم هر کس یچیز سفارش داد الان اسماشونو خاطرم نیس من مرغ ترش سفارش دادم ،واقعاااا ب مذاقم خوش نیومد اصلا نمیتونستم غذاهای شمالی رو بخورم البته ک حس میکنم رستورانا اصلا قابل مقایسه با غذاهای داخل خونه نیس قطعا کدبانوهای شمالی غذاهاشون بی نظیره