2777
2789
عنوان

کسایی که پدرشونو از دست دادن بیاید باهم دردودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 97 پست
منم شیش هفت ماهه از دستش دادم احساس میکنم تموم شدم نمیدونم تو این دنیا چیکار میکنم

مطمعن باش الان رها و ازاد هستن

تا سال اول همه خاطرات پررنگن و از سال دوم فقط یادش دلتو اروم میکنه

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
پدر من بدون هیچ مریضی ایست قلبی میکنه دقیقا چندماه از ازدواجم گذشته بود 

پدر من ۱ماه مریض شد ورفت فقط ۱ماه!

خیلی بی انصافی بود

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خوبه یه کسایی هستن بهت بگن مارو جای پدرت بدون من هم مامانم و هم بابامو از دست دادم خیلی سخته

الهی عزیزم راهشون پر نور باشه 😔😔

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
منم شیش هفت ماهه از دستش دادم احساس میکنم تموم شدم نمیدونم تو این دنیا چیکار میکنم

منم😔😔

منی که ۲متر زبون داشتم جلو همسرم زبونمو کوتاه کردم

اون هیچی نمیگه حتی رفتاریم نمیکنه ولی ناخودآگاه!

پشتم خالی شده

پدر من ۱ماه مریض شد ورفت فقط ۱ماه! خیلی بی انصافی بود

خدا رحمتشون کنه 

چند وقته فوت کردن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پدر من ۱ماه مریض شد ورفت فقط ۱ماه! خیلی بی انصافی بود

دلم پوکید از غصه

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
آفرین منم از ترحم متنفففففرم از اصطلاح یتیم متنفرم😔😭مادر شوهرم قبل از فوت پدرم همش به شوخی میگفت ب ...

دقیقا منم 

عمر دست خداست ولی عموهای بزرگ من سالمن حتی مادربزرگ ۱۰۰سالم داره زندگی میکنه بعد باید اولین بی پدری مال من میشد!

بعضی ها حرف زدن بلد نیستن

منم😔😔 منی که ۲متر زبون داشتم جلو همسرم زبونمو کوتاه کردم اون هیچی نمیگه حتی رفتاریم نمیکنه ولی ن ...

من همش فکر میکنم اگه بهم بی احترامی میشه گاهی بخاطر اینه که بابا ندارم