یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو فکرشم.اگه نبینمش خوبم ها.تا میبینمش بهم میریزم.از شانسم هم همکاریم.نمیدونم تا میبینمش بغضم میاد.اکه راه حلی دارین بگین به این حالم غلبه کنم.به خاطر همین دنبال انتقال هستم.
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
با اجازت به کرونایی هستم که معذرت میخوام حالت تهوع شدید دارم از ظهر تا الان روی صندلی توی سرویس بهداشتی نشستم که حالم خرابه یه وقت گند نزنم به وسایل خونه سرده یخ زدم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بالخره روحیه آدما با هم متفاوته عزیزم ایشالا همه دلشون خوش باشه هرجا و در هرحال که هستن
ایشالا