2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

90 بازدید | 14 پست

از حموم اومدم بچه ام رفته طبقه بالا خانه مادرشوهر شب اونجاییم ولی حسش نیست خوشم هم نمیاد شوهرمم سرکاره هروقت اومد میریم

تو فکرم چقدر برا فردا کار خونه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نااااجور خورده تو ذوقم 

کلی اماده شده بودم🥲الان نشستم رو تخت نمیدونم چیکار کنم

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

رو مبل پای tv و گوشی 

پسرمم با باباش 

یاد قرمه سبزی ک تو زودپز پختم میفتم دلم ضعف میره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

با اجازت به کرونایی هستم که معذرت می‌خوام حالت تهوع شدید دارم از ظهر تا الان روی صندلی توی سرویس بهداشتی نشستم که حالم خرابه یه وقت گند نزنم به وسایل خونه سرده یخ زدم

دعا کن حالم خوب شده اجی😭

احساس میکنم افسردگی بدی دارم  غذا درست کردم و شوهرمم داره فیلم میبینه  روزام تکراری میگذ ...

نمیدونم چرا همه میگن افسردگی فلان

من تا این سن ن مسافرت رفتم ن گردش مداوم 

از اول هم یه جور زندگی کردم و اصلا ناراحت تکراری بودن روزام نیستم

تازع امضامو ببینی اونهمه بلا اومده سرم الانم مستعد آرتروز هستم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نمیدونم چرا همه میگن افسردگی فلان من تا این سن ن مسافرت رفتم ن گردش مداوم  از اول هم یه جور ز ...

بالخره روحیه آدما با هم متفاوته عزیزم

ایشالا همه دلشون خوش باشه هرجا و در هرحال که هستن 

بالخره روحیه آدما با هم متفاوته عزیزم ایشالا همه دلشون خوش باشه هرجا و در هرحال که هستن 

ایشالا