2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها چه خبر؟در چه حالید؟زندگی تون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12610 بازدید | 394 پست
من که خودم واقعا گاهی تو تاریکی مطلقم، مشکلات اضطرابی زیادی داشتم که خدا رو شکر بخشیش حل شده ولی در ...

خداروشکر

آره واقعا باید بیشتر به روح و روان مون اهمیت بدیم و زندگی زو آسون بگیریم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
ما حتی موقع عاشق شدن هم وقارمونو حفظ کردیم اونقدر مغرور بودیم نمیخواستیم طرفمون بفهمه تازه جوری رفتا ...

ای ول دقیقاااااا .🤣🤣🤣🤣من خواستگار داشتم بیچاره چقدر رفت و آمد نذاشتم یک کلمه با من حرف بزنه هر چند پشیمونم ولی چه فایده من متولد ۶۲ هستم😅

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 65 هستم.ارشد-شاغل ولی بی ارتباط با تحصیل-مجرد-همیشه شاگرد اول ولی الان ی مرده متحرک که حس میکنم ...

نگو اینطوری تو که تو زندگی اونا نیستی شاید اونا به شمایی که رو پای خودت وایسادی و اقا بالا سرم نداری غبطه میخورن .من که دنبال شاهزاده سوار بر اسب سفید نیستم.کاش یاد میگرفتم هیچ مردی لازم نیست بیاد ما رو خوشبخت کنه ما خودمون باید تلاش میکردیم .حیف که دیر فهمیدیم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

اسی واقعا برای تایپیک ممنونم چقدر کیف کردم انگار سر کلاس درس زمان قدیم نشسته ام و دوستام دارن حرف میزنن عشق کردم .من ۳۸ ساله ام دو تا بچه دارم زندگی ام در عمق وجودم اصلا خوب نیست ولی برای بچه ها تحمل میکنم ....همیشه یک عشق واقعی و احساس زنده بودن کم دارم

اسی واقعا برای تایپیک ممنونم چقدر کیف کردم انگار سر کلاس درس زمان قدیم نشسته ام و دوستام دارن حرف می ...

قربونت

خودم هم خیلی حالم خوب شد با این تاپیک

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
ای ول دقیقاااااا .🤣🤣🤣🤣من خواستگار داشتم بیچاره چقدر رفت و آمد نذاشتم یک کلمه با من حرف بزنه هر چ ...

😂 عزیزم ❤️ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نگو اینطوری تو که تو زندگی اونا نیستی شاید اونا به شمایی که رو پای خودت وایسادی و اقا بالا سرم نداری ...

آره منم منتظر مردی نیستم هر چند بعضی اوقات تنهایی و هم صحبت واقعی نداشتن خیلی اذیت میکنه مخصوصا که دوستای خوبم همه ازدواج کردند و وقت و تمایل هم صحبتی با مجردا رو ندارن ظاهرن. ولی خب سخته که یسری که فقط از زندگی کردن ازدواجو یاد گرفتند و بدون هیچ تلاشی در رفاهند به دیده تحقیر و یا بهترین حالتش دلسوزی بهت نگاه کنند و بگن آخیش ایشالا تو هم ی بخت خوب نصیبتش بشه از سرگردونی در بیای!!! یا خیلی برات دعا میکنم

آره منم منتظر مردی نیستم هر چند بعضی اوقات تنهایی و هم صحبت واقعی نداشتن خیلی اذیت میکنه مخصوصا که د ...

حرف همیشه زیاده هر کاری کنی حرف میزنن .ولی بگم خوشبخت ترین آدم هم باشن چون روی پای خودت هستی از اونایی که چشمشون به دست شوهرشون خوشبخت تری صددرصد