2777
2789

یکی از دوستام ۴/۳سال پشت کنکوره

واقعا به چشم دیدم که تلاش میکنه خرجم‌میکنه کلی نتیجه نمیبینه 

مثلا واقعا میشینه ۱۲ ساعت میخونه روزی مرتب میرفت  کتابخونه ساعت ۶ بیدار میشد ۲ ساعت خونه میخوند ۱۰ ساعت تو کتابخونه

ولی رتبه اش اشلا  یک دهم تلاشاشم نیست

مقلا ۳۵ هزار منطقه ۳ شده تو تجربی وقتی گفت تعجب کردم میگفتم این که ۱۰ ۱۱ ماهه این مدلی میخونه حتما زیر ۱۰۰۰میشه:/

الان میگفت چی میتونم روزانه با این رتبه برم تهران گفتم‌نمیدونم فکر نکنم روزانه چیزی بشه🥺

حس میکنم روش و استراتژیش غلطه ولیداز طرفیم این که هر سال رتیه هاش همین مدلی ۶۰ هزار ۵۰ هزار ۳۰ هزار شده ناراحتومیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پایش ضعیفه

هرچقدر ضعیف دیگ ۳/۴سال داره میخونه ویدیو استادای خوب میدیده

من خودم پارسال سال ۴۰۲ میرفتم کتابخوته باهاش اشنا شدم میدیدم خیلی میخوند امسال که میگفت خیلی بهتر خونده و تست زده نمیفهممش

من هیچی نخونده بودم ۱۷ هزار منطقه سه شدم . دوستتون یا مشکل ذهنی داره . یا اینکه درس نمیخونه و الکی م ...

بابا خودم میدیدم چجوری میخوند

نمیدونم شاید مشکل ذهنی داره

من خودم پارسال ۳هزار شدم رفتم دانشگاه  به من گفت چی کار کردی منم گفتم روشمو ولی گفت اونکارادوهم کرده باز نتیجه ندیده این برام تعجب کنندس اکه نمیخوند میگفتم واقعا دیدم به چشم میخونه 

خب حتما روشش غلط بوده. و گرنه اگه واقعا استمرار داشته تو خوندن نباید این رتبش میشد. انشالله که موفق ...

اره قطعا روشش غلط بوده ولی هدجقدرم غلط دلم میسوزه از منم یه سالی بزرگتره 

یه چیزی تو خوندن و روش تست زنی و ... اش حتما غلطه ...اصولیم نمیخونه و مرور نداره قطعا یا اختلال اضطر ...

اره میدونم مثلا میدونم واقعاا  خسته بود و همیشه مریض یا سرماخورده بود یا روده و معدش درد میکرد

و اینکه خیلی کند خوانم بود تست هارو خوب میزد یادمه ولی ازمون اصلا نمیزد و...

ولی خب میگم مقلا من تو دوستام بودن اصلا هیج کاریم نکردن رتیه اشون ۱۰ ۱۵ هزار میبود این این مدلی تعجب میکنم

البته نمیدونم شاید واقعا میگن مدرسه با مدرسه فرق داره ایشون مدرسش عادی بود من خودم فررانگان بودم 

ولی خب خنگ که نبود نتایجش بد شد:(

هعی امبدوارم خدا براش یچیز خوب بخواد لاقل بزه دانشگاه

چقدر منم ... منم خیلی درس میخوندم ولی بازدهیش کم بود من ایکیو خوبی دارم ولی آی کیوم پایین

راه حلی پیدا نکردید شما؟

همش با من خرف میزنه درباره انتخاب رشته و دانشگاه و ناراحتیاش

من واقعا دلم میسوزه ولی از طرفی یکی از هم کلاسیام‌میگه دل سوزی‌نکن برای کسی انرژی بد میاره توزندگیت شبیه اون میشی فقط کمک کن🥲😅ولی دست خودم نیست کلا همیشه برای ادما دلسوزی میکنم:)

اره قطعا روشش غلط بوده ولی هدجقدرم غلط دلم میسوزه از منم یه سالی بزرگتره

شرایطشو نداره دانشگاه ازاد بره؟

من اگه جای اون خانوم بودم اگه حوصلم میکشید و میتونستم پیش یک مشاور خبره میرفتم و بارم میخوندم اگر نه میرفتم دنبال حرفه ای