2777
2789
عنوان

چاقی بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6329 بازدید | 108 پست
عزیزم نباید رژیم بهش بدید بچه تو این سن اوج رشدشه البته دختر من قدشم بلنده یکسالگی ۸۸ بود

رژیم که نمیدم اصلا

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
ماشاءالله🧿 من بچم چهارسالشه بزور شاید ۱۵ باشه😂😂

من خودم وقتی کلاس پنجم بودم ۱۹ کیلو داشتم‌.

دخترمم الام ۳ سالشه ۱۱ کیلو داره.

ولی من وقتی به بلوغ رسیدم چاق شدم.

خداکنه دخترم چاق نشه همینطوری ظریف بمونه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلوعه؟من پسرم تپله فکر کن ۶ماهگی ۱۲ کیلو بود الان لاغر تر شده قد کشیده

هنوز واکسن یکسالگی رو نزدم چون طفلی ویروس تب ک شایع شده رو گرفته بود ولی ۹ ماهگی ۱۵ خورده ای بود

خداحفظش کنه عزیز دلم  دندونم داره؟

قربونت عزیزم

همچنین😘

نه الان 6سالشه 29هست

چاقم نیست

ماشاءالله استخون بندیش درشته

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من خودم وقتی کلاس پنجم بودم ۱۹ کیلو داشتم‌. دخترمم الام ۳ سالشه ۱۱ کیلو داره. ولی من وقتی به بلوغ ...

اره تپلی فقط برا بچگی قشنگ زمان مدرسه ظریف باشن هیلی تازن 

البته تنشون سلامت

پسر منم ده ماهشه خیلی تپله  بقیه همش میگن مواظب باش چاق تر نشه  فقط رو مخم‌ میرن اخه به ...

الهی...........خدا حفظش کنه

نوش جونش هر چی میخوره

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
هنوز واکسن یکسالگی رو نزدم چون طفلی ویروس تب ک شایع شده رو گرفته بود ولی ۹ ماهگی ۱۵ خورده ای بود

پسر من لاغر شدها

ولی خیلی خوشگلن

البته هرجا میرفتیم بعدش مریض میفتاد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

فک کنم ب ژنتیک هم مربوط باشه ...؟

اره اونم هست خودتون و همسرتون چطوره؟

منم بچگی لاغر بودم بچمم هرچقدر میخوره لاغره حالا منم دوس دارم تپل بود

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
من خودم وقتی کلاس پنجم بودم ۱۹ کیلو داشتم‌. دخترمم الام ۳ سالشه ۱۱ کیلو داره. ولی من وقتی به بلوغ ...

دختر من کلاس چهارمه ،۵۰ کیلو 

حسابی غذا دوست داره

دخترتون بلوغش شروع شده؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
عزیزم دلم هنوزم درشته  پسر شما چین چینی بدنش یا تراکم استخوانی داره بیشتر

والله در این مورد دکترش توضیحی نداد به ما. اما من مجبورم هر شش ماه ببرم چکاپ کامل که مشکلی نداشته باشه

استخون بندی مهمه عزیزم دختر منم چین چینی نیست استخوناش درشت

پسر منم چین چینی نبود

رژیم که نمیدم اصلا

نوش جونش ببین لاغرم باشه بقیه دهنشون بازه بچه من وزن تولدش ۲۴۰۰ بود همه میگفتن وای موشه چیه میترسیم لاغره الانم ک یکم درشت شده باز حرف میزنن😂