2777
2789
عنوان

چاقی بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6326 بازدید | 108 پست

پسر منم ده ماهشه خیلی تپله 

بقیه همش میگن مواظب باش چاق تر نشه 

فقط رو مخم‌ میرن اخه به بقیه چه ربطی داره 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید بگید یکسالگی چند کیلو بود اگر مورد نداره براتون ؟دخترم تراکم استخونش زیاد یعنی استخون بندیش ...

پسر من 13 بود یکسالگی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پسر منم ده ماهشه خیلی تپله  بقیه همش میگن مواظب باش چاق تر نشه  فقط رو مخم‌ میرن اخه به ...

عزیزم نباید رژیم بهش بدید بچه تو این سن اوج رشدشه البته دختر من قدشم بلنده یکسالگی ۸۸ بود

اره داداشم خیلی خیلی توپولی بود الان ۱۵ سالشه مث ماکارانی میمونه قربونش برم هرچقدم ک بخوره چاق نمیشه😂

همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...

چند کیلوعه؟من پسرم تپله فکر کن ۶ماهگی ۱۲ کیلو بود الان لاغر تر شده قد کشیده

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........