2777
2789
عنوان

چاقی بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6326 بازدید | 108 پست
دختر من کلاس چهارمه ،۵۰ کیلو  حسابی غذا دوست داره دخترتون بلوغش شروع شده؟

نه عزیزم ۳ سالشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
دختر منم سه سال و چهارماهشه یازده و هشتصده🥺🥲😂

خدا کنه وقتی بزرگ شدن هم ظریف باقی بمونن😁

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس پنجم چهل کیلو الانم چهلم

در مورد امضات...

حمله پنیک

من چند ساله درگیرم و تحت نظر هستم

بیا پی وی صحبت کنیم

یعنی چی باید از اول فکرشو میکردم تو دنیا کلی بچه تپل هست خداشکر هیچ مشکلیم ندارن عزیزم همه سیستم های ...

سلام عزیزم تاپیک‌تونو دیدم 

دخترتون شیرخشک میخوره یا شیرمادر. اگه با شیر مادر چاق شده ک مشکلی نیست اگه با شیرخشکه خیلی ظاهر قشنگی نداره چون شیرخشکا چربی کاذب دارن و خدایی نکرده بچه در اینده میتونه از اضافه وزن بیش از حد چربی کبد و چربی‌های بدنی بگیره خب علاوه بر مضرات بدنی بعدا میتونه جنبه روحی روانی داشته باشه من خودم شخصا تو مدرسه‌ها دیدم بچه‌هایی ک چاق هستن بیشتر اذیت هستن ورزش ب سختی میکنن نفسشون میگیره حتی مورد تمسخر قرار میگیرن دیدم میگن بهشون خیکی مثله بشکه میمونی خیلی حرفا دیگه متاسفانه ولی خب اگه بچه‌تون چاق بیش از حد خب مواظبش باشین غذاهای پر چرب ندین خودتون بهتر میدونید اگه خیلی چاق نیس اصلا نگران نباشین