2777
2789
عنوان

چاقی بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6329 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترای من کم وزنن کم اشتهان چی خوبه بدم وزن بکیرن

گلم من به پسرم چهار مغزو با سنجپگد و کنجد و ارده و شیره مخلوط میکردم مثل شکلات میشد می دادم می خورد. آب ماهیچه و بعدها هم سوپ ماهیچه زیاد میدادم. کلا پسر من ماشالله خوش خوراکه گشنه باشه خوب میخوره. فکر کنم ارثیه

از شیر بگیریش به غذا بیوفته لاغر میشه دختر منم تپلی بود بعد از دوسالگیش لاغر شد الان هم قد بلند ولاع ...

از ۸ ماهگی روزی دوبار شیر میخوره رفلاکس داشت از شیر بدش میاد😑😑😑

من خودم وقتی کلاس پنجم بودم ۱۹ کیلو داشتم‌. دخترمم الام ۳ سالشه ۱۱ کیلو داره. ولی من وقتی به بلوغ ...

من کلاس پنجم چهل کیلو الانم چهلم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
عزیزم دخترای من کم وزنن کم اشتهان چی خوبه بدم وزن بکیرن

اول ببرشون چکاب منظورم از چکاب ازمایش خون و ادرار هست گاهی بچه کم خونی یا فقر اهن یا یه کمبودی دارن باعث بی اشتهایی و کم وزن گرفتنشون میشه

بعد برا اون یکساله اگ ازمایشاتش اوکی بود پودر شیر خشک نوترینی درینک بگیر ۵۵ تومنه بهش بده  تو غذاهاش اب ماهیچه قلم بریز.صبحونه حتما بده ..مغزیحات براش پودر کن...

اینجا وسرم بیست و چهار کیلو بود

خدا حفظش کنه از اون تپل بامزه هاست چون من از بچه های تپل خوشم نمیاد ولی پسرت خیلی نمک داره ماشالله

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.