2777
2789
عنوان

چاقی بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6326 بازدید | 108 پست
هنوز واکسن یکسالگی رو نزدم چون طفلی ویروس تب ک شایع شده رو گرفته بود ولی ۹ ماهگی ۱۵ خورده ای بود

مااشالا بهش.

چیزای شیرین بهش نده اصلا من بستنی و شیر موز دیگه کم میدم.

بزرگ بشه لاغر میشه من خودم خییییلی تپل بودم ولی بزرگتر شدم لاغر شدم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من کلاس چهارمه ،۵۰ کیلو  حسابی غذا دوست داره دخترتون بلوغش شروع شده؟

زیاد نیست عزیزم؟

البته بلوغ فک.کنم لاغر بشن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عزيزم درست گفتن اون كاربري كه گفتن باعث بلوغ زودرس ميشه 

الان كه بچه ست 

اما اگر كلا با وزن زياد به دنيا اومده و نسبت به سنش وزنش بيشتر از نرماله يعني زمينه ي ارثي داره 

بلوغ زودرس هم به معناي اينكه چون درصد چربي بالا داره زودتر از هم سن و سال هاي خودش پريود ميشه و قدش كوتاه ميمونه ؛ اون موقع ممكنه به هورمون تراپي نيازپيدا كنه

در كل اين رو به عنوان يه آلارم براي آينده ببين كه بايد ورزش و عادت هاي مناسب غذايي رو از بچگي توش نهادينه كني كه پيشگيري از مشكلات بعدي بشه 

استخون بندی مهمه عزیزم دختر منم چین چینی نیست استخوناش درشت

هزار ماشااالله ......خدا نگه دارش،باشه🥰

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
نوش جونش ببین لاغرم باشه بقیه دهنشون بازه بچه من وزن تولدش ۲۴۰۰ بود همه میگفتن وای موشه چیه میترسیم ...

اره بابا 

من که تو دلم بهشون میگم گور پدرتون 😂😂

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
نوش جونش ببین لاغرم باشه بقیه دهنشون بازه بچه من وزن تولدش ۲۴۰۰ بود همه میگفتن وای موشه چیه میترسیم ...

دهن مردم عین دروازس

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عزيزم درست گفتن اون كاربري كه گفتن باعث بلوغ زودرس ميشه  الان كه بچه ست  اما اگر كلا با ...

زیر نظر متخصص هست 

هنوز یکساله است پزشکش موافق این چیزا نیست در حال حاظر چندتا متخصص بردم گفتن سن رژیم و این چیزا نیست..باید رشد کنه الان برای قد دور سر و رشد بهتر مغزی..نمیشه رژیم داد

فکر کنم پسر شما طبیعیه. اصلا پی تپل شدنش نباشید خیلی دردسر سازه چاقی. 

بله درسته چاقی ک همراه پرخوری و زیاد دادن ب بچه باشه خوب نیست من مادر همسرم هم درشت هست استخون بندیش اصلا وزنش بهش نمیخوره بلکه بره روی ترازو مشخص بشه