2777
2789
عنوان

🔥 فرهنگیان خوبه یا حقوق 🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 88 پست
فرهنگیان

راجب رشته حقوق زیاد نمیدونم ولی خب هستن افراد بیکار تو این رشته،فرهنگیان هم راحت تره هم حقوقش به نسبت کارش خوبه

حالا بازم علاقه مهمه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد بهداشت خوبهتو تایپیکای دیگم دیدم میاید بقیه رشته هارو میکوبید ،واقعا نمیدونم هدفتون ازین کارا چ ...

از اینایی که اسی گفت بله خیلی بهتره 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

به حرف اینا توجه نکن دنبال چی هستن منم نمی‌دونم اینجوری که اینا فکر میکنن هیچ رشته ای نباید بخونی ..

از نظر کاربرای اینجا هیچ شغلی خوب نیس فرهنگیان میگن بی کلاس و بدردنخور،به پرستار میگن حمار،پزشکی میگن سخته اشباع شده نرو و.... جالب اینه خیلیاشونم دیپلمو به زور گرفتن

بعد میان اینجوری میگن 

،این کاربر کلا عادتشه تو تایپیکای اینجوری دیدم میاد درمورد رشته های دیگه بد میگه،حالا خوبه خودش بهداشت میخونه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

برادرم مجتمع قضایی شهید مدرس تهرانه در سمت قضاوته آزمون شو شرکت کرد کارآموزی شو گذروند الان قاضی

عذر میخوام درآمدشون رو اطلاع دارید 

تا چه حدی هست ؟ کنجکاو شدم می‌پرسم 

از طرفی هم رشته حقوق رشته مورد علاقه ام هست 🙏

عذر میخوام درآمدشون رو اطلاع دارید تا چه حدی هست ؟ کنجکاو شدم می‌پرسم از طرفی هم رشته حقوق رشته مورد ...

منی که خواهرش هستم خیلی دقیق اطلاعی ندارم ولی درآمدش خوبه 

وضع زندگی شم خوبه خونه ماشین همه چی از همین حقوق خودش خریداری کرد 

نگران نباش هر رشته ای باشی ۱۰۰ خودتو بزاری موفقی

برادرم مجتمع قضایی شهید مدرس تهرانه در سمت قضاوته آزمون شو شرکت کرد کارآموزی شو گذروند الان قاضی

ببخشید میتونم بپرسم که حدود درآمد برادرتون چقدره؟

چه محدودیت هایی تو شغلشون دارن؟؟؟

باید حتما برای قاضی شدن ،متاهل باشن یانه؟

منی که خواهرش هستم خیلی دقیق اطلاعی ندارم ولی درآمدش خوبه وضع زندگی شم خوبه خونه ماشین همه چی از همی ...

ببخشید میتونم یه سوال برسم ؟

الان حقوق یک قاضی حدود ۲۵ تا ۵۰ میلیون هست 

جسارتا چطور با این حقوق خونه خریدند ؟ 

منظور اینکه خونه رو خودشون با این حقوق خریدن

یا خونه وابسته به قوه هست ؟ 🤔