راجب رشته حقوق زیاد نمیدونم ولی خب هستن افراد بیکار تو این رشته،فرهنگیان هم راحت تره هم حقوقش به نسبت کارش خوبه
حالا بازم علاقه مهمه
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به حرف اینا توجه نکن دنبال چی هستن منم نمیدونم اینجوری که اینا فکر میکنن هیچ رشته ای نباید بخونی ..
از نظر کاربرای اینجا هیچ شغلی خوب نیس فرهنگیان میگن بی کلاس و بدردنخور،به پرستار میگن حمار،پزشکی میگن سخته اشباع شده نرو و.... جالب اینه خیلیاشونم دیپلمو به زور گرفتن
بعد میان اینجوری میگن
،این کاربر کلا عادتشه تو تایپیکای اینجوری دیدم میاد درمورد رشته های دیگه بد میگه،حالا خوبه خودش بهداشت میخونه
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤