2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 37 پست
اره دارن بعد انجام لقاح 

☹️لقاحم برام توضیح بده اگه میشه 🥺و یچیز دیگه سن جنینو از روزی که اخرین پریودت شروع شده حساب میشه؟

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار اصلا نباید درگیر علائم باشیم شما خم نباش عزیزم ولی برات دعا میکنم نی نی باش تو دلت

برای شما هم همینطور

من واقعا این ماه بیخیال بودم

اما این لک منو دوباره کنجکاو کرد

منم مثل شما زیر دلم تیر میکشه تو این ۱۰ روز

موعدتون کیه؟

☹️لقاحم برام توضیح بده اگه میشه 🥺و یچیز دیگه سن جنینو از روزی که اخرین پریودت شروع شده حساب میشه؟

وقتی رابطه انجام میشه و تخمک زن آماده هست هر وقت یکی از اس پرم ها موفق بشه و به تخمک بچسبه می گن لقاح موفقیت آمیز بوده و باردای رسما شروع میشه و تخمک تبدیل به جنین میشه تو کیسه آب و جفت تشکیل میشه و رشد جنین آغاز میشه و بعد 9 ماه زایمان اتفاق می افته

اره سن بارداریو از اولین روز آخرین پری حساب می کنن و این یک قرارداده

برای شما هم همینطور من واقعا این ماه بیخیال بودم اما این لک منو دوباره کنجکاو کرد منم مثل شما زیر ...

من آی یو آی کردم عزیزم ۱۲ روز دیگه موندم از الان درد دارم یکمی که بلند میشم درد میگیره زیز دلم همش دراز کشیدم 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
لقاح ترکیب تخمک و اسپرمه و سن بارداری از اولین روز آخرین پریود محاسبه میشه

مرسی فدات 😘

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
وقتی رابطه انجام میشه و تخمک زن آماده هست هر وقت یکی از اس پرم ها موفق بشه و به تخمک بچسبه می گن لقا ...

مرسی عزیزدلم 🥴اقدامم به همون رابطه بدون پیشگیری میگن؟😐همیشه کنجکاو بودم بدونم بااینکه ۲۱سالمه 😅۱۴ساله هام الان میدوننو بچه دارن 

مرسی عزیزدلم 🥴اقدامم به همون رابطه بدون پیشگیری میگن؟😐همیشه کنجکاو بودم بدونم بااینکه ۲۱سالمه 😅۱۴ ...

اره دیگه اقدام یعنی دیگه مرد و زن جوان می خوان لقاح اتفاق بایفته و بچه دار بشن و معمولا برای نتیجه بهتر و زودتر یه روز در میون باید اقدام کنن

اره دیگه اقدام یعنی دیگه مرد و زن جوان می خوان لقاح اتفاق بایفته و بچه دار بشن و معمولا برای نتیجه ب ...

مرسی گلی 😘🌺

انشالله به خیر و خوشی و بارداری راحتی داشته باشین

ممنونم عزیزم ولی من هنو نمدونم باردارم فقط برام دعا کنید اگه شد این یکی دیگه بمونه برام...باز اول آی یو آی هستش نمدونم این دردا طبیعیه یا نه

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU