2777
2789
عنوان

دکتر زنان

124 بازدید | 13 پست

سلام دوستان، کسی دکتر خوب تو کرج میشناسه، وقت بزاره برای مریض، من چندجت رفتم متاسفانه انگار دعوا دارن با آدم، والا شهر ما به اون کوچیکی دکتراش چقد مودب و باشخصیتن، حیف راه دوره نمیتونم برم همونجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاسوج ،،کیست و فیبروم دارم، دکتر عمومی گفت فیبروم 1 سانتی داری بری پیش متخصص بهتره

حالا چرا میخای بری کرج 

قمم خیلی دکترای خوبی دارن  خاهرشوهرمم داشت عمل کرد زیاد از جزئیاتش خبر ندارم ولی پیشه دکتر خودم رفت  مریم عبد خدا   ی دکتر دیگه هم هست همون ساختمون بغلیشه سخایی

کیست و فیبروم، یکی گفت مشکلی نیست ولی یه دکتر دیگه برام مارولین نوشت موندم واقعا 

دکتر محتسبی خوبه البته مرده ولی سنش زیاده دکتر میناسلیمم خوبه مهربون وباتجربه است معصومه عابد هم بد نیست همه چهارراه طالقانی هستن

حالا چرا میخای بری کرج  قمم خیلی دکترای خوبی دارن  خاهرشوهرمم داشت عمل کرد زیاد از جزئیات ...

که اینطور، ممنون، البته خودم هشتگرد میشینم، دیگه چون کرج نزدیکه بعضی وقتا میرم، 

دکتر محتسبی خوبه البته مرده ولی سنش زیاده دکتر میناسلیمم خوبه مهربون وباتجربه است معصومه عابد هم بد ...

اره تعریفشو شنیدم آقای دکترو، فک کنم اصلا نوبتش گیر نمیاد