2777
2789

حالم خوش نیس هزینه مشاوره ندارم ولی اگر مشاور یا روانشناس خوب سمت غرب تهران میشناسین معرفی کنید خیلی ممنون میشم .

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ان شالله بهت کمک می کنیم 

در ضمن یک طرفه مشاوره نرید  زن و شوهر با هم 

در خانه بهداشت  های محله های خودتون هم مشاوره رایگان هست اوناهم تبحر اولیه دارند و بعضی ها شون واقعا اطلاعات کافی دارن 

عکس نمیرارم میترسم برع گوگل چون بلد نیستم 

من واقعا از لحاظ روحی حالم خوب نیس
حالا نمیدونم دلیلش چیه
ب خاطر بچه
چاقی
کار
وضع جامعه
پول
ماشین
زمین
خانواده
هرچیزی.....
نمیدونم
فقط میدونم
خوب نیستم و تا الان هیچ کس و هیچ چیز حالمو خوب نکرده
و ب شدت احساس تنهایی دارم
من واقعا خوب نیستم
و نمیخوام بدتر هم بشم

بگو ان شالله بهت کمک می کنیم  در ضمن یک طرفه مشاوره نرید  زن و شوهر با هم  در خانه ...

نمیدونم والا 

باید حتما امروز شماره پبدا کنم زنگ بزنم 

😢😢

نمیدونم والا  باید حتما امروز شماره پبدا کنم زنگ بزنم  😢😢

بنبن خیلی خوب مشاپره ولی بعضی وقتا وافعا کمک حالت نیستن جز خودت 

من خودم تونستم خودمو از اون حجم افسردگی جدا کنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عکس نمیرارم میترسم برع گوگل چون بلد نیستم  من واقعا از لحاظ روحی حالم خوب نیس حالا نمیدو ...

چقدر بی سروته حرف میزنی اسی

اول خودت میگی عکس

بعد میگی نمیدارم

(که برای من‌یکی واقعا هم مهم نیست بذاری یا نه)

بعد نوشتی پیامم به شوهرم

کو ؟

فقط فهمیدیم حالت خوب نیست

خیلیا این‌روزا حالشون خوب نیست‌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊