2777
2789
عنوان

پیام من ب شوهرم +عکس شما جای من بودین چیکار میکردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 38 پست
عکس نزاشتم پیامم رو اون پایین گذاشتم 

درخواستمو قبول کن 

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
پیام چی بود؟

والا ما هم مثل شما

اگر کسی فهمید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بی سروته حرف میزنی اول خودت میگی عکس بعد میگی نمیدارم (که برای من‌یکی واقعا هم مهم نیست بذار ...

امضات چقدر حقه🥺🤙

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
این دخمل به همه مشاوره میده👌👻

عزیز من مشاور نیستم که بخام مشاوره بدم فقط چون تجربه مشابه داشتم میخام با ایشون به اشتراک بذارم اگر از دیدگاه شما ایرادی نداره😏

خیلیم خوبه عصبی نشو دیگه🥺

عصبی نشدم عزیز 😊

جواب همسرتون چی بود؟

زنگ زد گفت امرور هیچ کاری نکن شام هم از هرجا بگی زود هم میام خونه میدونم وضعیت سخته ولی بدتر از اینم بشه ما درستش میکنیم مهم اینه ک منو تو همدیگه رو داریم مگه من مردم ک تو تنهایی 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
همسرت چی میگه ؟

زنگ زد گفت امرور هیچ کاری نکن شام هم از هرجا بگی زود هم میام خونه میدونم وضعیت سخته ولی بدتر از اینم بشه ما درستش میکنیم مهم اینه ک منو تو همدیگه رو داریم مگه من مردم ک تو تنهایی 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭