2777
2789

خانومای خانه دار نه حقوق می گیرن نه بازنشستگی و بیمه ی اجباری دارن تازه مهریه ها هم که سکه هست که اگه طرف نداشته باشه بده بهتون نمیدن چرا کسی ظلم به این بزرگی رو تو عصری که همه چیز حقوقش مشخصه نمیبینه ؟؟

چون هیچ جای قانون نگفته کار خونه وظیفه زنه از سر لطف و تبرعی انجام میده 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درسته‌‌

جالب که اعضای خانواده هم پررو که چرا شام نداریم چرا خونه مرتب نیس و فلان 

واس همین چیزا باید شاغل بشیم‌تا قدر بدونن

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

چرا اینقدر یک طرفه همینجوری تخت گااززز میرین 

خب اون مرد هم داره بیرون کار میکنه و زحمت میکشه برای اونی که توی خونه داره زحمت میکشه 

کلفتی چیه؟ 

چرا یهو ریست میکنین همه چیو؟!! 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

از کی تا حالا خانه داری شده کلفتی😏واقعا بعضی از زنها یه صفاتی به هم جنس هاشون میچسبونن که واقعا ادم از زن بودن خودش خجالت میکشه.

هم فکرای این خانوم ریپ نزنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مرد هم لابد نوکر بابامونه می‌ره پدر خودش رو در میاره تا رفاه ما رو فراهم کنه ،ی چیزایی میگید آدم خندش میگیره،زندگی اگه درست باشه زن و شوهر با عشق برا هم کار میکنن و از جون و دل مایه میذارن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞