2777
2789
عنوان

خانوما کلفتی بی جیره و مواجب رو قبول دارین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4045 بازدید | 242 پست
خوب شما فکر کن یه روزی این عشق به هر دلیلی ازبین بره اون موقع مرد هم حقوق داره هم خونه هم بازنشستگی ...

مهریه پس برای چیه؟

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما نباید فقط به مهریه پشتشون گرم بهشه 

یا باید شاغل باشن 

یا هم باید حقوق خوبی هر ماه از شوهر بگیرن و پس انداز کنن و فقط طلا بخرن تا اگر مشکلی پیش اومد در آینده بتونن خونه ای چیزی برای خودشون بخرن حداقل 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
خوب اگه اون مرد خسیس باشه و بره خیانت کنه چی ؟

همون اول درست انتخاب کنه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

خوب تهش چی میخوای بگی ؟ از اول آخر بگو مخالف ازدواجی یا موافق استقلال زنان 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

شما با این تفکراتت بخوای زندگی مشترک داشته باشی شک نکن ناخوداگاه همین بلاها سرت میاد چرا چون میگن به هرچی فک کنی سرت میاد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مهریه رو در صورتی میده که داشته باشه وگرنه زندونش می کنن کاری نمی کنن براتون

تیپ شما رو خوب میشناسم خانوم ،میدونم هم هدفت از این تاپیکت چیه پس نه حرص میخورم نه بیشتر از این وقتمو برای حرف زدن باهات تلف میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مهریه رو در صورتی میده که داشته باشه وگرنه زندونش می کنن کاری نمی کنن براتون

اینقدر همه چی رو کلی نکن عزیز من 

بر اساس تمکن مالی قسط بندی میکنن اونوقت نتونست بده میره زندان که تازه اگه بره زندان دیگه خودشم بیکار میشه 

اگه اوضاع مالیش خوب باشه که باید بده