خانومای خانه دار نه حقوق می گیرن نه بازنشستگی و بیمه ی اجباری دارن تازه مهریه ها هم که سکه هست که اگه طرف نداشته باشه بده بهتون نمیدن چرا کسی ظلم به این بزرگی رو تو عصری که همه چیز حقوقش مشخصه نمیبینه ؟؟
کاملا طرفدار مساوی بین زن و مردم کار خونه هم باید تقسیم بشه ولی خوب کلفتی خیلی واژه درستی نیست به نظرم چون خونه خود ما خانم ها است دیگ نمیدونم چرا حس میکنیم خونه برای مرد بعد ازدواج من و اون وجود نداره ک
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره یه ماده بیار بگه کار خونه با زنه، میگه تامین مالی با مرده ولی نگفته زن موظفه بشینه خونه کار کنه کارای خونه باید با تقسیم کار انجام بشه بعد زنی که دلش نمیخواد بیرون شاغل باشه عرفا پذیرفته که میخواد بشینه کارای خونشو بکنه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اگه زن تو خونه داره از سر لطف کاری میکنه که اسمش مطلقا کلفتی نیستتتت، مرد هم داره بیرون برای آرامش زن و بچه ش زحمت میکشه! خانوم شاغل هم همینه چه فرقی داره! برای هم کار میکنن
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
خب عزیزم اگه خیانت کنه و شمارو بندازه بیرون دادگاه رو گذاشتن واسه همین موقع که بتونی حق و حقوقتو بگیری ولی در حالت عادی خانه داری اصلا کلفت بی جیره مواجب نیست اگه به این چشم نگاه کردی و ازدواج کردی حتما جدا شو به هرحال اونیکه ازدواج میکنه و خونه داره با انتخاب خودش وارد ی زندگی شده وگرنه اصلا چرا ازدواج کنه.خود من شاغل بودم وقتی بچه دار شدم کلا استعفا دادم و الان خونه دارم با انتخاب خودم
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
کاش فقط اسم کاربریت رو یچیز دیگه میزدی به احترام همین خانومی ک با عشق به خانوادش خدمت میکرد
👏👏
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷