2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداري بعد از عمل

124 بازدید | 10 پست

سلام خانم ها همسرم ٦ روزه عمل كرده در مركز مام 

الانم مولتي ويتامين ميخورن خودم اوابوست و كوالي فول 

بعد چند وقت ميتونم اقدام كنم؟ خودمم قبل از رفتن ب اين مركز بدون امپول و قرص لتروزول فوليكول هام كوچيك بوده  ب نظرتون با اين قرص هاي ويتامين درست ميشه شرايطم ؟ كسي بوده شرايط من داشته باشه 

ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله بارداربشی عزیزم..آره هیچ چیز بعید نیست باشرایط بدترهم دیدم خیلیا باردارشدن

دلم خيلي گرفته خسته م از درد انتظار امپول 

كبودي هاي رو شكمم از دلخوشي همسرم 

كاش خدا منو هم ببينه

عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه، هر چن با ایشالا ماشالا هیچی درست نمبشه هر کسی یه قسمت و شانسی داره منم یه ...

دقيقا من ي دوستي دارم ميگه اصلا اين كلمات نگو وقتي هر چي اون بالايي بخواد 

دور از جونت 

رفتم براي اي وي اف گفتن نامه اورولوژيست ميخوام رفتيم پيش دكتر اطرج گفتن واريكوسل شديد دو طرفه

خودمم چند سري امپول و قرص استفاده كردم جاي اي يو اي انجام دادم و نشد بعد مراجعه كردم ب مركز مام

دقيقا من ي دوستي دارم ميگه اصلا اين كلمات نگو وقتي هر چي اون بالايي بخواد  دور از جونت  ...

من اصلا ازدواج نکردم یه بابای روانیه شکاک دارم که از مسلمونی فقط نماز خوندن بلده، هم دروغ میگه هم غیبت میکنه هم تهمت میزنه هم دست بزن داره هم اینکه شکاکه و با وجود سی سال سنم اجازه نمیده که نه سرکار برم نه جایی.

تاپیکت زدم دنبال دعا نویس بودم که هیشکی جواب درستی نداد ، شبو روزم دعا کردم و به خدا التماس کردم محلم نداد. قیافمم همه میگن خوبه ولی بقول مادره دل شکسته ام که همیشه میگه کاش بختت قشنگ بود دختر.

دارم گزارش میزنم تاپیکتمو پاکش کنن همون برم بمیرم بهتره بخدا، دلم برا مامانم میسوزه وگرنه منم مثه داددشم از دست بابام خودمو م*ی*ک*ش*ت*م

من اصلا ازدواج نکردم یه بابای روانیه شکاک دارم که از مسلمونی فقط نماز خوندن بلده، هم دروغ میگه هم غی ...

شما خدارو داري هيچوقت اين اسم نياريد 

خدا مارو براي زندگي كردن خلق كرده 

ي مادري داريد ك دلش ب شما خوشه ب بودنتون 

درست ميشه دلتو ب خدا بسپار