2777
2789
عنوان

از رتبه یک کنکور دفاع نکنید وقتی یکی سه ماهه دنبال کتابه

| مشاهده متن کامل بحث + 6782 بازدید | 273 پست
والا من حرفی از خشگلی یا زشتی نزدماز اشناهای شما باشن مرتب ک تو اتاقش نبودی ببینی درس میخونه یا چیبی ...

پس از چه لحاظ میگی به ظاهرش نمیخوره؟😐مگه به ظاهر

باهوش ترین بچه ی مدرسه ما هم خوشگله چشاش رنگیه موهاش طلاییه پس اینم رتبه یک شد بریزید سرش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
زمان ما اگه اختصاصیارو نمیزدی لاقل دوتا عمومی میزدی رتبتو جابحا میکرد الان همش اختصاصیه کنکور نگو بگ ...

دقیقاا

اینکه شما کنکور الان رو درک میکنید نشونه سطح فهم و شعور بالای شماست

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یعنی اینکه ما میخوایم کمکش کنیم که به جای اینکع به فکر بی عدالتی باشه درسشو بخونه شد حسودی عجبا ...

تو چی میگی بچه سال همسنای تو الان کار میکنن تو وسط سایت زنونه نظر میدی پرنسسعلی

لابد حتما نوابغی تو تاپیک بودن که تا الان بگن پول مهم نیست تلاش خودت مهمه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

تو نینی سایت پرسه میزنی معلومه خسته نمیشی مرد!

چرا داری         _    میگی
مگه من رباتم  مگه همش بخونم
شما خودت اینجا چیکار میکنی
به جای اینکه بیای اینجا بخون ترازت بیاد بالاتر

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

پس از چه لحاظ میگی به ظاهرش نمیخوره؟😐مگه به ظاهرباهوش ترین بچه ی مدرسه ما هم خوشگله چشاش رنگیه موها ...

ظاهرش ک والا خشگل نیست یکم. زوم کنی رو عکساش متوجه میشی ی نمه حالت چهرش مث افغان هاس

چی بگم اگ با پول رفته ک خدا جوابشو بده اگ خودش تلاش کرده ک نوش جونش

لعنت به هرکی که ازین کنکور مسخره سود میبره 

از زمان کنکور مادر پدر ما میخوان این کوفتی رو بردارن هنوز برنداشتن چون براشون سود داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
شما فقط زخم زبون زدی کوچک ترین کمکی نکردی دیگه هیچ وقت کمک نکن

زخم زبون؟
کجاش میشه برام کپی کنید نشونم بدید

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

هیچ درکی ندارن چون خودشون یا اطرافیان تو سال های اخیر کنکور ندادن

از صبح تا حالا با یکیشون انقدر بحث کردم و گفتم آخه عزیز من خودت که دهه هشتاد کنکور دادی چرا میگی تلاش خودت مهمه و برو از هوش مصنوعی یاد بگیر و فلان 

بعد میگن نه کنکور زمان ما هم سخت بود 

بله سخت بود ولی انقدر مافیا وجود نداشت 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ