2777
2789
عنوان

اندام خصوصی کودکان

2868 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها من امروز دخترم خراب کاری کرده بود و مجبور شدم همه لباساشو عوض کنم بعد پمپرزشو بستم و رفتم تو اتاق لباس واسش بیارم یهو منکه تو اتاق بودم پمپرزشو باز کرده و پسرم که ۶ سالشه بدنش رو دید و صدام کرد ماماااان بدو خواهرجون لخته.و من سریع رفتم بردمش تو اتاق اما ناراحتم که پسرم دیده و دوس ندارم تو ذهنش بمونه.به نظرتون فراموش میکنه یا نه؟من چه واکنشی نشون بدم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

خیلی حساسی

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ عکس العملی نشون نده چون بیشتر کنجکاوش میکنی حتی اگ چیزی هم در این رابطه پرسید توضیحی نده فقط ذهنشو از این موضوع منحرف کن

خدایا شکرت برای حال خوب‌ِ این روزهام…  
خیلی حساسی

نمیدونم شاید.اما از اول جلوش تعویض نکردم و نزاشتم ببینه.الان خییییلی حالم بد شد که دیده

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها