2777
2789

سلام بچه ها چطورین خوبین بچه ها من حدود دوهفس مریضم ولی دیروز اوجش بود علائم سرما خوردگی را داشتم بعد کمکم تب اسهال استفرغغ گلاب به روتون بگم از صبح بیست بار رفتم دستشویی دروغ نگفتم میگن از کربلا وارد شده یا اینکه غز آب وهواس آیا شما هم گرفتین چیکار کردین گه خوب شدید

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

دیشب از بس بالا آوردم بدنم سرد سرد شد فشارم پایین ناخونای دست وپام سیاه بردنم لیمارستان تا چهار صبح زیر سرم بودم خیلی مواظب خودتون باشید بچه ها آب هم که خیخواید بخورید بجوشونید شاید آبا آلوده شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من ده روز درگیر بود   روز اول پیش دبستانی گرفت😑 سه بار دکتر رفتیم ده روز پرهیز شدی ...

عزیزم همین علائمو داشت؟

اول خاهر شوهرم گرف بعد شوهرم بعد اون یکی خاهرشوهرم بعد مادرشوهرم دوروزه میریم دکتر میایم

منم با ماسک میشینم پیششون و قرص و دوا میدم

تب خیلی شدید و سردرد زیادو سرفه شدید و ابریزش بینی دارن البته مادرشوهرم بدن دردم داره

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
ما دو سه هفته پیش مریض شدیم هممون دلپیچه و‌دلدرد بچه بزرگم استفراغ و دلدرد و‌دلپیچه بچه کوچیکم اسهال ...

خیلی کوفته منم همینم