بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
خدا خیرش بده یه نفر توی روبیکا کانال زده از صفر میخواد به صورت رایگان به نیازمندان و کسایی که دنبال کار درخانه هستن میخواد آموزش بده تا توی خونه بدون سرمایه و بدون فروش محصول به درآمد برسه، شما هم اگه فکر میکنین کسی احتیاج داره توی این کار خیر سهیم بشین و معرفی کنید
من دلم میخواست تاریخ بخونم یا ادبیات چون میدونستم اینا رتبه های خیلی تاپ نمیخواد خیلی ریلکس کنکور دادم رتبه م شد ۳۵۴ لعنتی با تشویق کل اهل عالم رفتم حقوق رشته مو دوس دارم ولی شغل وکالت رو به هییییچ وجه و پشیمونم اصرار داشتم با این رتبه برم باستانشناسی میتونستم و خیلی علاقه داشتم ولی خب جو اطرافیان و خانواده اجازه نداد😐🤦🏻♀️
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
خوده صبح کنکور استرسش کم بود ولی شبش علنن صاف شدم تا خابم برد از استرس...قبولم نشدم هیچی پشتم نمیمونم چون آدم درس خوندن نیستم
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که قدر ثانیه به ثانیه هر روزتو بدون قشنگ درس بخون نزار طلنبار شه روهم و الکی از کنکور یه غول وحشتناک نساز برای خودت...تموم میشه میره پی کارش اصلا انگار نه انگار