2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۸۷ من دلم میخواست تاریخ بخونم یا ادبیات چون میدونستم اینا رتبه های خیلی تاپ نمیخواد خیلی ریلکس ...

من امسال تاریخ اوردم ولی هدفم مدیریت بود حس مرگ داشتم وقتی جواب انتخاب رشته رو دیدم یه لحظه انگار قلبم گرفت😭😂

استرس خیلی داشتم جوش برام آشنا نبود چون آزمون غیر حضوری میدادم ولی وقتی برگه کنکور بهم دادن اصلا دیگه حالیم نشد و فقط حل میکردم 

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
من امسال تاریخ اوردم ولی هدفم مدیریت بود حس مرگ داشتم وقتی جواب انتخاب رشته رو دیدم یه لحظه انگار قل ...

من عاشق تاریخم 

ادبیات

و فلسفه

هدفم همینها بود رتبه م خیلی بالا اومد😐😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
الان دیگه راحت شدی در عوض نه ؟

اره 

استرسی ک اون موقع داشتم موقع زایمانم نداشتم 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

من احساس میکردم وجودم شبیه یه قدیسه پاک شده و از هر تعلقی ازادم و انگار یکی منو در آغوش خودش اونجا نشونده بود و اصلا ارامش و شادی عجیبی تو وجودم بود که ارزومند تجربه دوباره اش هستم