2777
2789

من پدر مادر ندارم با مادربزرگ پدریم بزرگ شدم که ماه پیش فوت شد

خونه نتونستم بمونم چون دست عموهای معتادمه مردای 

اومدم خونه عمم سه ماه اینجام خیلی اذیتم نه کامل عذا میخورم نه میخوابم چون معذبم

حتی حمام میرم بعدش کلا مواد میریزم سرویس بهپاشتی میمونم خواب باشن برم که یموقع بدشون نیاد در این حد 

ولی شوهر عمم میدونم خوشش نمیاد ازم بزور تحمل میکنه 

بچه ها هم راحت نیستن

میدونین چقدر حرف شنیدم 

از شوهر عمم 

بچه هاش 

هرجی از دهنشون در اومد تو روم گفتن 

شوهر عمم به بچه هاش میگه نرین پیش ستاره باهاش حرف نزنین 

بخدا من کاری نکردما

فقط جون از حضورم تو خونه خسته شده کلافست اینجوری میکنه 

ولی من جا ندارم بازم دارم میروم اونجا

خونه اون یکی عمم هم بدونم بازم چقدر بدو بیرابهم گفتن همینجوری یهوییا انگار حرصشونو رو من خالی میکنن چون میدونن من کسیو ندارم بعد الکی از هر حرکتم ایراد میگیرن 

من چون شوهر عمم اخر هفته ها خونه میشه منو از صبح نبینه رفتم خونه اون یکی عمم اونجا هم بهوونه کردن چرا با مهمونای ما گرم سلام علیک نکردی

شاغلم معلمم ولی ۱۶ تومن حقوقمه ۱۱ تومن میدم بهزیستی خواهر معلولم مونده اونجا

شهرستانیم پانشیون و خوابگاه هم نداریم 

من الان بازم اومدم خونه عمم چیکار کنم؟

ناهار بخورم قبل اومدن شوهر عمم برم خونه ای که عموهای معتادم هستن درو قفل میکنم میمونم ؟

سابقه تجاوز عموم بهم هست میترسم دودلم حس میکنم زیاد میرم اونجا ریسک میکنم 

شما باشین چیکار میکنین؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بمیرم برات استارتر امیدوارم که شرایطتت درست بشه شما فرهنگیان قبول شدین؟ از چه طریقی معلم شدین؟

اره عزیزم سال ۹۸ فرهنگیان قبول شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برو خواهر معلولت رو بیار یک خونه اجاره کن با قیمت مناسب وبا نصف پولی که به بهزیستی میدی  پرستار بگیر برای خواهرت وبا هم زندگی کنید۱۱تومن دیگه هم برای اجاره خورد و خوراک اما بهر حال سخته

بنظرم برو خواهر معلولت رو بیار یک خونه اجاره کن با قیمت مناسب وبا نصف پولی که به بهزیستی میدی پرستا ...

با پولم هیچ جا رو‌ پیدا نکردم 

همه پول پیش میخوان که ندارم

با زن بابات حرف بزن بگو تو خورد و خوراک کمک خرجش میشی و تو کار های خونه کمک میدی هر وقت خونه باشی بهش بگو چند ماه بعد عروسی میکنم میرم

اگه میتونستی درامدت و بیشتر کنی خیلی بهتر بود وام بگیری 

ی اتاق اجاره کنی

چون شهرستان های کوچیک هم دانشگاه دارن دانشجوهایی که خونه یا اتاق اجاره میکنن ببین تو کدوم منطقه اجاره میکنن 

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

عزیزم  باید یکیو قبول کنی دیگه 

یا حساس نباشی هرچی گفتن مهم نباشه برات نهایت خودشون بیرون کنند میری خونه میگیری 

یا اینکه قید ازدواج رو فعلا بزنی و بری خونه بگیری یه اتاق کوچکی تو زیر زمینی جایی از اونجا شروع کنی

نمیشه که همون اول خونه خوب بخوای بگیری یا مهمون باشی خونه بقیه و بقیه هم هیچی نگن مردم بعد ۳روز خسته میشن از مهمون هرچقدرم که خوب باشه

همه مون سختی تحمل کردیم تو زندگی هامون منم تک دختر بودم انقدر اذیتم کردن حالا خانواده خودی که ۲۵ سالگی جدا شدم و روی پای خودم وایستادم بدون شغل و کار و..از زیر زمین و خوابگاه شروع کردم

تو این چند سال فهمیدم زندگی خیلی بی رحم تر از این چیزاس و هیچکس جز خودت پشتت نیست 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

با پولم هیچ جا رو‌ پیدا نکردم همه پول پیش میخوان که ندارم

برو مسجد به پیش نمازتون بگید یا که امام جمعه شهرتان 

یا اداره یا با مدیر و همکارا 

مسکن ملی و مسکن مهر پیدا کن کرایه شون ارزانتره

ولی اگه قصدت ازدواجه تحمل کن یکم پوست کلفت تر باش حساسیت بخرج نده موقتی نگاه کن این مهمون بودن خونه عمه رو زیاد به حرفاشون فکر نکن 

اگه میتونی تعداد روزهایی که می مونی خونه مادربزرگتو یکم بیشتر کن مثلاً یه روز بیشتر و یه روز کمتر خونه عمه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻