2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد..لطفا همه بامن همفکری کنین ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست
حالا از شما میخوام کمکم کنین بفهمم چه چیزهایی لازم هست ک من بتونم بچه دار شم.

عزیزم وضع شما این‌طور که گفتی خوبه خدا رو شکر. یعنی دوراز جون گشنه‌ی نون شب خودتون نیستین. وسع‌تون می‌رسه به یکی یا حتی دوتا. 

ترس هم طبیعیه. یکی که همه‌چی‌شم حل شده، بازم می‌ترسه چون به‌هرحال تصمیم بزرگی هست. 

سختی داره آره، ولی شیرینی هم داره. اگر بچه دوست داری، یعنی با سختی‌شم کنار خواهی اومد. خدا بچه که می‌ده صبر و توان‌شم زودتر می‌ده به آدم. این از این.

بعد هم این‌که به‌نظرم سن‌ت بالاتر بره بیش‌تر از اینا مجبور می‌شی عقب بندازی و ترست زیاد می‌شه. 

به این‌گوش نکن که توی این شرایط بچه آوردن غلطه. توی کدوم شرایط؟ بوده مگه سال‌هایی که شرایط خوب بوده باشه؟ همیشه گرونی بوده، وضع بد بوده، ولی اونی که خواست آورد و بزرگ کرد. سختی‌هم همیشه هست هیچ‌وقت راحت نیست. 

پس اگر بچه دوست دارین دوتایی، به خدا توکل کنین و اقدام کنین، دیرتر بشه سخت‌تر می‌شه. 

بعدم عزیزم، تنهایی که والا الآنم ما آدما تنهاییم. درسته ازدواج کردیم ولی شوهر که همیشه پیش آدم نیست. توی حال و هوای خودشه. دیگه آدم عادت می‌کنه. بعدم یه مرحله‌ست دیگه به‌هرحال، دوره‌ی ازدواج بچه‌ها هم برای شما یه مرحله‌ست. چیزی نیست که بخوای از الآن بهش فکر کنی و بترسی. وقتی می‌افتی توش ناخودآگاه می‌پذیری همه‌چی رو.

خیلی ممنون از نظرات تک تک تون..همه ش رو خوندم و کلی ازشون استفاده میکنم مطمنن...من خودم واقعا عاشق وقت گذروندن با نی نی هستم.اما حقیقتا خیلی میترسم مادر شوهرم اینا تو تربیتش دخالت کنن یا ازمن دورش کنن با محبت یادخالتاشون..من مشکل حدی باهاشون ندارم ولی این ترسها هستن...همسرم هوش میگه یه سال دیگ صبر کن ما چهارسال ازدواج کردیم همش پولامونو پس انداز کردیم و الان یه سال باید ب خودمون برسیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از هر کاری نگرانی طبیعه 

مخصوصا بچه دار شدن 

طبق نظر دوستان ، اولا به فکر سن خودت باش. دیگه کم کم باید به فکر باشی. یک سال بارداری رو هم درنظر بگیری شما الان 25 ساله هستید.  

بعضی کارها رو آدم وقتی توش قرار میگیره به مرور یاد میگیره 

بچه چیزی نیست که از قبل برای هر رفتار و هر روزش برنامه چید. (البته کتاب بخون و اطلاعاتت رو بالا ببر ) 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
اسی ابنو بخون 😅😆

من الان یه سه ماهش رو دارم بازم دلم غنج رفت به تک تک مواردی که گفتی 

درسته پی پی میشوری اما وقتی از حموم میاریش بیرون اون لبخندای بی دندونش رو که میبینی او پی پی یادت میره 

شب بیداری داری اما وقتی نفسای آرومش رو زیر سینه ت حس میکنی کلا خواب ازسرت میپره و سرحالی و ....خیلی چیزای دیگه🥰🥰🥰

الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم باید همه جوانب رو ببینی و بعد تصمیم بگیری و بهترین کسی هم که میتونه کمکت کنه یه متخصصه. با یه روانشناس در ارتباط باش و دغدغه هات رو براش بگو. قطعا خیلی کمکت میکنه. من توی سامانه ماورا طب با یه پزشک در ارتباطم که ایران نیست و از طریق مشاوره آنلاین ازش کمک می گیرم. تا الان که خیلی تاثیر داشته و راضی بودم و کمکم کرده تو هم صحبت کن با دکتر و بعد اقدام کن. اگر خواستی لینک رو برات بزارم

من الان یه سه ماهش رو دارم بازم دلم غنج رفت به تک تک مواردی که گفتی  درسته پی پی میشوری اما وق ...

وای من دورت بگردم چه شیرین راجبش حرف زدی دلم قنج رفت واسه ی نی نی ت🥰♥️

سعی کن زیاده خواه بار نیاد. با توجه به وضع زندگیتون که گفتین، در حد معمول حتی بیشتر، میتونین نیازاشو ...

قربونت برم خودم فوق لیسانس روانشاسی م میدونم سعی میکنم خوب و صحیح بارش بیارم امیدوارم موفق بشم...

من خودم کسی بودم که اگه بمب میترکوندن بیدار نمیشدن ولی از همون شب اولی که زایمان کردم با اولین صدا ب ...

الهی که خدا روزی تونو چند برابر کنه بهترینهارو بهتون بده عزیزم..من هم چهارساله لباس درست حسابی نخریدم..سفرنرفتم..پول خرج نکردم ک بتونم برای اینده پس انداز کنم.

گلممم ان شالله هر چه داری خداوند بیشترین خیر و برکت و شادی و سلامتی به خودت خانواده ات بدهد  ع ...

ممنون از راهنماییت عزیز دل...خودمم میگم باید از امسال اقدام کنم ک بتونم بافاصله مناسب باردارشم دوباره

من الان یه سه ماهش رو دارم بازم دلم غنج رفت به تک تک مواردی که گفتی  درسته پی پی میشوری اما وق ...

یجوری گفتی دلم خواست😍😍😍

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم