2777
2789

روزی کا نتایج اومد رتبه ام شد ۲۴۸۷ منطقه ۳ بعد یکی از فامیلا زنگ زد من بهش گفتم ۲۰۰۰ و خورده ای دیگه این شروع کرد به کل فامیل گفتن و نگفت رتبه رو گفت که پزشکی قبول شده از اون روز همه زنگ زدن تبریک و تبریک حتی یکی از فامیلامون استاد دانشگاه هست یه پیام تبریک گذاشته تو گروه طایفه با ۱۲۰۰ عضو😐😐😐

الان منه خر معلوم نیست قبولم یا نه اصلا تعهدی ها رو هم که خیلی کم کردن شرف واسم نمی مونه اگه نیارم😭مجبورم شهریه پرداز بزنم که حداقل ابروم نره بعد ما توی یه جایی زندگی میکنم که دخترای همسن من الان بچه دااارن بچههه حو محیط به قدری بده که نمی تونم بمونم پشت نمیدونم خدایا حکمت این کار چیه انقد سر زبون افتادم با این رتبه داغون 

وا تقصیر تو نیست

چرا الکی خودتو اذیت میکنی و نگران میشی

هروقت کسی بهت گفت بگو من به کسی نگفتم پزشکی چون هنوز خودمونم نمیدونیم 

اون دهنش لقه و چرت گفته

تو چرا میترسی انقدر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا تقصیر تو نیستچرا الکی خودتو اذیت میکنی و نگران میشیهروقت کسی بهت گفت بگو من به کسی نگفتم پزشکی چو ...

ایما نمی فهمن رتبه چیه تراز چیه اصلا اینم شانس ماعه توی پرت ترین جای جهان دنیا اومدم حالا اینا هر چقد بهشون توضیح بدی میگن نه الکی میگی

نفس شون حق هست و. ان شاالله پزشکی میاری. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

رتبه ات بد نیست. ایشالا قبول میشی. تو همون گروه بگو دعا کنید قبول بشم. رتبه ام خوبه اما هنوز نتایج ن ...

گروه مال مرداست من توی گوشی بابام دیدم یکی نیست به اون فامیلمون بگه مرد حسابی چرا تبریک گفتی😭😭

عزیزم رتبه خوبه انشاالله به حق امان زمان قبولی ولی حتما مشاور برو برای انتخاب رشته

باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای تحویل بدهی٬خواه با فرزندی خوب یا باغچه‌ای سرسبز؛اگر فقط یک نفر با بودن تو ساده‌تر نفس کشید، یعنی تو موفق شده‌ای ...🤍🌱