2777
2789

سلام من متولد سال هفتاد و چهارم و سه ماه دیگ بیست و هفت سالم میشه..همسرم یکسال از خودم بزرگتره..یک طبقه از واحدهای مادر شوهرم اینا به اسممونه و بااونها زندگی میکنیم.یه خونه ی دیگه داریم.و دوتاماشین..بیمه ی همسرم رو ازاد میریزیم.همه ی شرایطم رو گفتم ک به این سوال برسم.من عاشق بچه م .دلم میخواد بچه دار شم ولی از چندتاچیزش میترسم.

یکی از این که زودتنها شم ینی مثلا چهل و هفت سالگی بچه ن ازدواج کنه یاهرچیزی..دومیش هم میترسم نتونم براش چیزهای کافی بخرم.یا شب بیداری و مراقبتش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا بخای سختی داره ولی خب آخرش یه بچه لازمه الان حوصلشو داری بهتره تا سن بالاتر. خواب که کلا تعطیله و بهانه و سرماخوردگی و صد تا گرفتاری داره

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

سعی کن زیاده خواه بار نیاد. با توجه به وضع زندگیتون که گفتین، در حد معمول حتی بیشتر، میتونین نیازاشو برطرف کنین.حتیبیشتر از یه بچه هم میتونین

درمورد تنها شدن، قرار نیس با ازدواج بچه هامون ما تنها بشیم که. اتفاقا خانوادمون بزرگتر میشه 

آمادگی نداری برای مادر شدن با خودت و شرایطت کنار بیا سبک سنگین کن تو این اوضاع ایران بچه دار شدن ...

چرا مردم رو میترسونید

کدوم اوضاع ایران؟ 

مشکلات توی همه ی کشورها هست و همیشه هم حل میشه

کشور ما هم جز کشورهای پر قدرت منطقه و جهانه

ته دل مردمو لطفا خالی نکنید

آوا هستمه ... ته کچیک   

بچه انقدر شیرینه که وقتی دنیا بیاد میگی ای کاش زودتر بچه دار میشدم

البته در کنارش شرایط جدیدی به وجود میاد که اگر بتونی زودتر خودت رو باهاش وفق بدی راحتتری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا مردم رو میترسونید کدوم اوضاع ایران؟  مشکلات توی همه ی کشورها هست و همیشه هم حل میشه کشور ...

حرفی باهات ندارم

کسی که چشمشو بسته و خودشو زده به خواب ، بیدار نمیشه✋🏻

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

من خودم کسی بودم که اگه بمب میترکوندن بیدار نمیشدن ولی از همون شب اولی که زایمان کردم با اولین صدا بچم بیدار میشدم .و خوشحالم از این که الان دارمش.با اینکه مستاجرم و کلی قسط و قرض داریم ولی بازم میتونم براش چیزایی که میخواد فراهم کنم البته هنوز دوساله است

گلممم ان شالله هر چه داری خداوند بیشترین خیر و برکت و شادی و سلامتی به خودت خانواده ات بدهد 

عزیزم وقتی بچه بایید شرایط خودت و همسرت عوض می شود 

فرضکن یک روز بی حال  بی حال باشی خواهزات بچه کوچکش را بیارد خونه شما   تو یهو بخاطر حس مسولیت پذیری از رختخواب بیدار میشی و هر جوری هست خودتو رو پا می کنی 

پس از زحمات اولیه ان نترس 

سعی کن اگر از تنهایی می ترسی در فواصل مختلف ۲ تا ۳ بچه بیاری 

ان شالله خیر و برکت