2777
2789
عنوان

سردی جن سی همسرم

803 بازدید | 42 پست

بنظرتون رابطه جن سی باید چند بار در هفته باشه؟سه ماهه همسرم ماهی دوبار میاد سمتم درصورتی که قبلا خیلی بیشتر بود دلیلش چی میتونه باشه؟

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دویا یا سه بار در هفته فک کنم طبیعی باشه...

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

مشکلات مالی دغدغه های شغلی اقتصادی به شدت رو مسائل جنسی اقایون تاثیر گذاره

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
مشکلات مالی دغدغه های شغلی اقتصادی به شدت رو مسائل جنسی اقایون تاثیر گذاره

یبار موقع رابطه گفتم چه عجب گفت بخاطر دست تنگی این مدتم ازت خجالت میکشم اما چندروز بعدش اوضاع رو به راه شد دوباره ولی هنوز همونجوریه

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

هرشب طبیعیه ی دوستام روزی سه بار تا چندسال هم همیطور بودن ‌.شوهرشما سرده اگ اذیت نمیشی بهتره بنظرم ولی اگ شما گرمی اون سرد خیلی بده

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣