9 ماهه باردارم یکبار که ازم حالمو نپرسیده بکنار دیشب دید دارم کیسه 10 کیلویی برنجو میبرم بذارم تو خونه عین دسته بیل دراز کشیده گوشی به دست تماشاگر بود دیشب یهو با نگاه کردن بهش یاد دسته بیل افتادم (قد بلند و لاغر اندامه) از این طرز فکرا که اگه کمک کنمش پرو میشه یا بقیه بهم میگن زن ذلیل🤧 داره
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
شما مادر قوی هستی که از پس هر کاری برمیاری هیچ احتیاجی هم به مردا نداری
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
باز توقع داره خونش همیشه مرتب باشه همه چی سر جاش باشه که آقا فکرش بهم ریخته نشه من خودم مرتب بودن خونه برام مهمه واِلا دست نمیزدم تا گم بشه تو ریختو پاش
حالا دسته بیل نفهمیده و زن گرفته ولی من موندم چرا شما با یک همچین بی مسئولینی بچه دار شدین؟!!!
بچه از دسته بیل آخه؟
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷