2777
2789
عنوان

کیا با یه دسته بیل زیر یه سقف زندگی میکنن دستابالا😕🖐️

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 21 پست
اصلا دیگه بهش فکر نکن روزای سخت تری در پیش داری هر چی توقع نداشته باشی اعصابت اروم تره  شما ...

میدونم قشنگ میدونم جالبه از این مدل مردها هم بیزار بودم از همون اول الان یکی صب تا شب جلو چشممه. یعنی هیچ کاری رو گردن نمیگیره مدام دراز کشیده گوشی بدسته تو خونه جالبه که به ریختو پاش و سروصدا هم حساسه موندم با یه بچه و اونهمه کار فقط دعا میکنم خدا کمکم کنه کم نیارم

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دیگه بهش فکر نکن روزای سخت تری در پیش داری هر چی توقع نداشته باشی اعصابت اروم تره  شما ...

وا 

این حرفایی که زدی درسته ها ولی نه اینجا

اون بچه بچه آقا هم هستاااااااا

نباید یه برنج و بلند کنه؟

خب دیگه مشخصه شوهرت شناختت، نباید برنجو میبردیش تو خونه، حتی اگه 1 سال میموند بیرون تا مجبور بشه انجام بده، الان که بارداری بهترین موقعیت بود که مسیولیت پذیرش کنی، الانم برو بخواب بگو برنجو جا به جا کردم کمرم درد گرفت ، بعدش بگو گرسنمه ، بگو یه غذا درست کنه یا از بیرون بگیره، همشم الکی آه و ناله کن

میدونم قشنگ میدونم جالبه از این مدل مردها هم بیزار بودم از همون اول الان یکی صب تا شب جلو چشممه. یعن ...

وقتی کوچولوت بدنیا اومد اصلااااا به تمیزی خونه اهمیت نده

هر کی ناراحته خودش پاشه تمیز کنه 

صد نفر که نیستی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
وا  این حرفایی که زدی درسته ها ولی نه اینجا اون بچه بچه آقا هم هستاااااااا نباید یه برنج و ب ...

واااا نداره استارتر قطعا تلاش کرده ولی شوهرش اهمیت نمیده

بهتر نیست بجای اینکه مثل بچه های که حتی شرایطو درک نکردن نصیحت کنیم

یکم بهش قوت قلب بدیم؟!!!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.