دختر من 2سال و نه ماهشه ،از دو سال و چهار ماهگی گرفتم ،از اولم هی تو خونه جیش کرد تا یاد گرفت ،ولی الان بعد پنح ماه ،روزی دوبارو خونمون جیش میکنه ،دیگ بیخیال فرشا شدم ،ولی واقعا نمیدونم چکار کنم ،اگر کسی بوده بهم بگه چکار کرده ک بچه خوب شده ؟اصلا درست میشه ،من تا سالگیشم اگ درست بشه راضیم
حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی موقع ها آره ولی دیگه روزی 2 بار نه براش تنبیه و تشویق در نظر بگیر اگه عادت کن کارت سخت میشه
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........