خب هیچوقت که نمیشه از روی ظاهر قضاوت کرد،شما که ۲۴ ساعت پیششون نیستی.
توی زندگی متاهلی باید دونفر باهم راه بیان،اگه انقد عاقل و بالغ باشن که باهم راه بیان ، هیچوقت بحثشون رو به نفر سومی انتقال نمیدن و بالاخره هرطور شده بین خودشون حلش میکنن.
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
مثلا من دوتا خاهرام از موقع که ازدواج کردن تا جدا شدن مغز همه رو بردن اصلا نمیساختن با اینکه شرایط خونه پدری رو میدونستن باز با شوهراشون گستاخ و بی ادب بودن ولی اینا با اینکه بهترین شرایط تو خونه پدر دارن و همسر یکیشون خیلی پرو و حالت مرد سالاری داره ولی عجیب بساز و آروم هستن واقعا خوش بحال پدرو مادراشون
منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
خب هیچوقت که نمیشه از روی ظاهر قضاوت کرد،شما که ۲۴ ساعت پیششون نیستی. توی زندگی متاهلی باید دونفر ب ...
آره خب همیکنه خودشون حل میکنن و بقیه رو نمیندازن توی غصه خودش باعث افتخاره بزرگه الان ۲۶ سالشه هفت ساله ازدواج کرده کوچیکه ۲۲ سالشه چهارساله مزدوجه حساب کن از بچگی هم شوهر کردن
منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
به هر حال دلخوری و ناراحتی واسه همه پیش میاد من خودم خیلی مراعات میکنم که دعوا وقهر نشه معتقدم تا وقتی میشه با حرف زدن وگفتمان مشکل حل بشه چرا قهرو دعوا وجنجال خداروشکر اصلا تو خونه ما این چیزا نیست همیشه در باره دلخوری ها و ناراحتیامون باهم حرف میزنیم و با ارامش حلش میکنیم البته اوایل اینطوری نبود مشکلاتمون زیاد بود ولی خدا روشکر که به مرور تفاهماتمون زیاد شد