2777
2789
عنوان

واقعا هستن زن و شوهر هوایی که حتی یه بار بینشون اختلاف نیفتاده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 40 پست
سلام! محاله دوتا آدم اختلاف نظری نداشته باشن،اما قرار نیست همه از این اختلاف نظر باخبر بشن! احتمال ...

آفرین به تربیت خانواده شون اونوقت من دوتا خواهر مطلقه دارم انگار واقعا ما با هیچکس نمیسازیم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

من خودم ازین مدل عروسام، احتمالا همه درموردم اینطوری فکر می‌کنن ولی واقعیت اینه که اختلاف رو مدیریت کردیم، نه اینکه پیش نیاد. اولویت خییییلی مهم من اینه که اختلاف به بیرون درز نکنه، بعدم خودمون حلش کنیم. الحمدلله شده تا حالا که ده ساله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااا امکان نداره مگه مردم قهر واشتی ودعوا وبحثای زندگیشونو میارن جلو بقیه همش که کسی بدونه یانه.ولی حب بالاخره تو هر زندگی یه بار امکان داره بحث وقهر پیش بیاد دوتا ادم از دوتا فرهنگ وخانواده و.... مختلف کنار هم قرار میگیرن وخب بالاخره اختلاف نظر وسلیقه هایی هست که باعث بحث وقهر میشه یه وقتایی تا ادم عادت کنه واین کاملا عادیه تو زندگی وبه نظرم نمک زندگی واگه هم نباشه حتی زندگی یه نواخت وبی مزه ست

به نظرم هستن،دختر عموی من وشوهرش،جاری من و شوهرش،این دومرد مرزهای زن ذلیلی رو فتح کردن وقتی هرچی خان ...

اتفاقاً اینا یکیشون شوهرش مرد سالار عجیبه خاهرشوهرمم از ۱۸ سالگی زنش شده ولی تا حالا جز خوبی چیزی از همسرش نگفته

خب اینجا خانمه احتمالا میگه چشم راضیم هست.

من به فرهنگ خانواده شون غبطه میخورم دقیقا برعکس خانواده ما با هیچکس نمیسازن همه گستاخ و بی ادب

من به فرهنگ خانواده شون غبطه میخورم دقیقا برعکس خانواده ما با هیچکس نمیسازن همه گستاخ و بی ادب

اره میفهمم منم الانم دلم خواست جای اینا باشم که گفتی عشقشون پایدار اخه ما هرروز دعوا میکنیم

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
اتفاقاً اینا یکیشون شوهرش مرد سالار عجیبه خاهرشوهرمم از ۱۸ سالگی زنش شده ولی تا حالا جز خوبی چیزی از ...

بخدا راز زندگی موفق همینه حالا شوهر من نقطه ضعفش چشم گفتن منه هرکاری بگم میکنه

میگه وقتی میگی چشم انگار خیلی داری بهم احترام میذاری