الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم ببخشید زیاد سوال میکنم این امپول ها یعنی همیشگی باید زده شه؟ قطعش کنی باز ریزش و ک ...
خواهش میکنم راحت باش..
من خودم چند هفته تابستون نزدم یکم برگشته ریزشش ..ولی خب دکترم میگفت باید یه مدت مرتب بزنی تا بعد بگم چطور قطعش کنیم.یه چیز دیگه اینکه مثلا میگه فاصله دو تزریق بیشتر از ده روز باشه کلا بی اثر میشه..
من موقعی ک از حموم میام بیرون تا خیسه شونه کنم موی کمی کنده میشه ولی وقتی خشک میشه شونه کنم ی گوله م ...
عزیزم مو وقتی خیسه ریشه ضعیف تره و نباید شونه کنی. از اسپری های گره بازکن و رطوبت رسان یا ماسک مو استفاده کن و از پایین موهات آروم با شانه چوبی شروع کن به شانه کردن. کم کم برو بالا. اینجوری خیلی ریزش کمتر میشه. روزی صدتا دونه مو بریزه طبیعیه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عزیزم مو وقتی خیسه ریشه ضعیف تره و نباید شونه کنی. از اسپری های گره بازکن و رطوبت رسان یا ماسک ...
مرسی گیانم❤
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !