2777
2789
یه بسته قرص رو له کن بریز تو شامپویی که میزنی همیشه فقط موقعه شستن موهات زیر دوش نرو که کفش ب بدنت و ...

عزیزم شما واقعا نتیجه گرفتید از این؟من رفتم دکتر پوست و کلی هم دارم هزینه میکنم ولی موهام از بچگی ریزشش زیاد بود و واقعا اذیت شدم بابت این موضوع

🐚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا خریدی

مامانم از داروخانه میخرید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مرسی عزیزم  ببخشید زیاد سوال میکنم این امپول ها یعنی همیشگی باید زده شه؟ قطعش کنی باز ریزش و ک ...

خواهش میکنم راحت باش..

من خودم چند هفته تابستون نزدم یکم برگشته ریزشش ..ولی خب دکترم میگفت باید یه مدت مرتب بزنی تا بعد بگم چطور قطعش کنیم.یه چیز دیگه اینکه مثلا میگه فاصله دو تزریق بیشتر از ده روز باشه کلا بی اثر میشه..

آمپول دکسپانتول بزن خیلی درد داره ولی عالیه..ویتامین هم زیاد بقول😁

عزیزم این چه امپولیه واس چی خوبه عوارض ندلره؟؟ قطمتش؟؟

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
من موقعی ک از حموم میام بیرون تا خیسه شونه کنم موی کمی کنده میشه ولی وقتی خشک میشه شونه کنم ی گوله م ...

عزیزم مو وقتی خیسه ریشه ضعیف تره و نباید شونه کنی. از اسپری های گره بازکن و رطوبت رسان  یا ماسک مو استفاده کن و از پایین موهات آروم با شانه چوبی شروع کن به شانه کردن. کم کم برو بالا. اینجوری خیلی ریزش کمتر میشه. روزی صدتا دونه مو بریزه طبیعیه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عزیزم این چه امپولیه واس چی خوبه عوارض ندلره؟؟ قطمتش؟؟

برا رشد و ریزش مو خوبه ..منکه فعلا ضرری ندیدم.ولی خب نمیشه گفت برا همه میتونه نتیجه بخش باشه ..بهتره با مشورت دکتر تزریق شه

عزیزم مو وقتی خیسه ریشه ضعیف تره و نباید شونه کنی. از اسپری های گره بازکن و رطوبت رسان  یا ماسک ...

مرسی گیانم❤

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
مرسی گیانم❤

خواهش عزیزم 🌷🌷

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
الانم پیدا میشه یهنی؟

راستش نمیدونم 

روغن گیری ها بگیر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh