2777
2789
چطوری زدین؟منظورم اینه که باید با آبی چیزی مخلوط بشه؟

یه بسته قرص رو له کن بریز تو شامپویی که میزنی همیشه فقط موقعه شستن موهات زیر دوش نرو که کفش ب بدنت و صورتت بخوره چون هورمونیه مو یا کرک جدید رشد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف لیوان برنج ایرانی 

با ۱ و نیم لیوان اب میذارم ۱ شب جای تاریک بمونه 

بعد اسپری میکنم ب موهام بودی بدی داره شبیه بوی فاضلاب ولی خوبه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
ضرر نداره؟ داروخانه بصورت آزاد میده؟ چنددوره و چندوقت یکبار باید استفاده شه

نه ضرر که فکر نکن داشته باشه یک و نیم سالی هست که همراه با آمپول بیوتین هفته ای یه بار میزنم ..البته با تجویز پزشکه 

تو حموم آروم بشور موهاتو و کف سرتو آهسته ماساژ

حتما آب ولرم باشه چون آب داغ ریزش و خشکی مو رو بیشتر میکنه

موهاتو لای حوله نپیچ چون ریشه مو تو فشار قرار میگیره. آروم آب موهارو بگیر و حوله رو بذار کنار

سشوآر و اتو مو رو خیلی کم استفاده کن

هفته ای یه بار روغن تراپی کن. یعنی یکی دو ساعت قبل حمام کف سرت رو با روغن ها ماساژ بده و کلاه بذار سرت و بعد برو بشور

روغن های عالی برای مو رزماری - نارگیل - بادام تلخ - مورد - سیاه دانه

موهاتو وقتی خیسه شونه نکن. روزی یه بار شونه زدن کافیه

موهاتو اکثرا بباف یا با کش ساتن نرم ببند

روبالشتی ساتن بخر و هر هفته بشورش

آزمایش خون بده و هر کمبود ویتامین و مشکل داخلی که داری رو با مصرف دارو و مکمل ها درمان کن

خواب کافی داشته باش و از استرس تا میتونی دوری کن

هرماه یه کوچولو نوک  گیری کن حتما با قیچی خیلی تیز 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
کاربریت اشناس🥴

🤔نمیدونم والا

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
نه ضرر که فکر نکن داشته باشه یک و نیم سالی هست که همراه با آمپول بیوتین هفته ای یه بار میزنم ..البته ...

مرسی عزیزم 

ببخشید زیاد سوال میکنم این امپول ها یعنی همیشگی باید زده شه؟ قطعش کنی باز ریزش و کم پشتی برمیگرده؟  

[QUOTE=254461299]من موهام بلنده ولی پررررررررر از موخوره، ثواب داره بگید یه غیر از کوتاهی چه راه نجاتی دارم؟؟😭[/QUOفقط کوتاهی ، موها را وقتی خیس هست نبند بزار کاملا خشک بشه، اگر موهات بلند حتما باید بافته بشه چون همین باز بودن باعث میشه که مو آسیب ببینه و مستعد موخوره، اگر استخر میری به مرو موها دچار موخوره میشه

تو حموم آروم بشور موهاتو و کف سرتو آهسته ماساژ حتما آب ولرم باشه چون آب داغ ریزش و خشکی مو رو بیشتر ...

من موقعی ک از حموم میام بیرون تا خیسه شونه کنم موی کمی کنده میشه ولی وقتی خشک میشه شونه کنم ی گوله مو کنده میشه.

چیکارکنم؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
نه ضرر که فکر نکن داشته باشه یک و نیم سالی هست که همراه با آمپول بیوتین هفته ای یه بار میزنم ..البته ...

این یک سال مداوم هر روز آمپول زدین؟؟

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت