2777
2789
عنوان

عروسی دوست صمیمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 51 پست
این از مزون نوپوش نی؟ این قشنگتره

نمیدونم راستش برا کجاست!چطوره،ضایع و پایین نیس برا عروسی خواهرشوهر؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یکی خیلی بده ینی؟اخه این پیدا کردن پارچه پلیسه سخته

ن اونم قشنگه 

سنگین و خوشگلن😍

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠

به نظرم درست نیست تو تاپیک کس دیگه نظرخواهی میکنی و عکس میدی عزیزم...استارتر تاپیک زده و کمک میخواد.کار شما باعث میشه راهنمایی ها به اون کم بشه

..خودت مستقل یه تاپیک میزدی

ن اونم قشنگه  سنگین و خوشگلن😍

میگم پیش فامیلای شوهر پایین نباشه یوقت؟واینکه چه رنگی،همین‌مشکی؟

میگم پیش فامیلای شوهر پایین نباشه یوقت؟واینکه چه رنگی،همین‌مشکی؟

نه اتفاقا یه لباس شیک وسنگین چرا پایین باشه؟ مشکی نه مثلا سرمه ای و زرشکی جذاب میشه

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠

ن خیلی شیکه.البته ب چاقی لاغریم برمیگرده ها

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
نه اتفاقا یه لباس شیک وسنگین چرا پایین باشه؟ مشکی نه مثلا سرمه ای و زرشکی جذاب میشه

مرسی عزیزم❤