2777
2789
عنوان

عروسی دوست صمیمیم

329 بازدید | 51 پست

چند روز دیگه عروسی دوست صمیمیم هست لباسی که انتخاب کردم رنگش شیری هست.بنظرتون بده تو عروسی این رنگو بپوشم؟ها میگن تو مراسم عروسی تا حدامکان سفید نپوشین..شیری سفید نیست ولی خب نمیدونم یهو چرا فکر کردم شاید خوب نباشه 😕

اره درسته 

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیری رو تبدیل کن به ابی کاربنی تنها رنگی که من دیدم به همه میاد ابی کاربنی و سرمه ای، بوده

در مورد لباس منم نظر بده لطفا😢

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
متوجه نشدم🙁 بده این رنگ برا تالار؟

بنظرمن اره

بازم خودت میدونی

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠
به منم بگید کدوم یک ازینا برا عروسی خواهرشوهرم خوبه که بپوشم؟

این از مزون نوپوش نی؟

این قشنگتره

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
یا این؟

ابن

شیری رو تبدیل کن به ابی کاربنی تنها رنگی که من دیدم به همه میاد ابی کاربنی و سرمه ای، بوده

انتخاب کردم مامانم دوخته تموم شده😕بنظرتون نپوشمش؟بهم مییاد ولی🤤