2777
2789
عنوان

دعای دسته جمعی برای نجات از ظالم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه ماشین خریدهچادر سرت کن شاید دهنش بسته شد

اینا بیمارن گلم 

دهنشون بسته نمیشه هر کاری کنی یه چی برا گیر دادن و اذیت کردن پیدا می‌کنن 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

عزیزم من به هیچ کس تاحالا نگفتم طلاق بگیر واز کسایی که میگن هم خوشم نمیاد ولی مورد شما خیلی حاد هست

تو رو خدا برامون دعا کن انقدر اذیتم قلبم درد میکنه هرروز میخوام صبوری کنم نمیتونم دیگه کم آوردم 

امروز دیگه بخاطر یه مدرسه رفتم کتکم زد از ته دلم نفرینش کردم

خدا نجاتت بده فقط، این دعا رو زیاد بخون ان شاء الله فرجی بشه 

اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ بِحَقِّ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِى طالِبٍ عَلَيْهِ السَّلامُ إِلّا انْتَقَمْتَ بِهِ مِمَّنْ ظَلَمَنِى وَغَشَمَنِى وَآذانِى وَانْطَوىٰ عَلىٰ ذٰلِكَ، وَكَفَيْتَنِى بِهِ مَؤُونَةَ كُلِّ أَحَدٍ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ؛

خدایا! از تو می‌خواهم به حق امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (درود خدا بر او) که انتقام بگیری از کسی که به من ظلم و ستم و آزار روا داشته درحالی‌که چنین نقشه‌هایی بر زیان من است و به حق او مرا از گزند هر بدخواهی بازدار، ای مهربان‌ترین مهربانان؛

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
مظلوم هم در ظلم مقصره به جای دعا فکر چاره باش وگرنه با این پدر بچه های روانی تحویل جامعه میدی

چیکار کنم 😭😭 به خونوادشم گفتم مامانش طرفش میگیره ولی باباش میدونه حق با منه خرابه که فکر کنی رفتم که طلاق نگیرم ولی نشد..

میشه برام دعا کنی😭

چیکار کنم؟😭 میشه برام دعا کنی 😭

انشاءالله خدا هر جور خودش صلاح و بهترین راه میدونه خودت و بچه هات رو از ظلم همسرت نجات بده گلم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃