2777
2789

دختر منم همینطوره. میخوام بدم ازمایش بنویسه دکترش

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه پوست سرش کن ببین موریزه زده بیرون اگر اینجوریه احتمالا داره موی جدید درمیاره و پرتر میشه حالا به سری هم میریزه.اگر موهاش بلنده و خیلی میبندی شاید ازاونه.کوتاه کن و سعی کن بیشتر گیره بزنی تاکش.اگر همه اینا نیست یه چکاپ ببرش 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من فکر می کنم طبیعی هست. چون بچه ها در یک سال اول تولد، موهای جنینی را از دست میدن و موهای جدید رویش می کنه. 

اگر استرس دارید، دکتر ببرید و آزمایش بدین که خیالتون راحت بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نگاه پوست سرش کن ببین موریزه زده بیرون اگر اینجوریه احتمالا داره موی جدید درمیاره و پرتر میشه حالا ب ...

خانومی دختر ۵ ساله ی منم موهاش خیلی میریزه دکتر زینگ و بیوتین داده اثر نداره روزانه ۲۰ الی ۳۰ تا میریزه کلی ام موی ریز روی پوست سرش هست  بنظرتون طبیعیه اینهمه ریزش؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
خانومی دختر ۵ ساله ی منم موهاش خیلی میریزه دکتر زینگ و بیوتین داده اثر نداره روزانه ۲۰ الی ۳۰ تا میر ...

والا من از یه متخصص غدد پرسیدم گفت تا70 الی100تارمو عادیه و اصلا نیاز به پیگیری نداره من دخترم ریزش موهاش زیاد بود دکترش گفت کوتاه کن و یه مدت کمتر یااصلا نبندش.موهای دخترمن تا کمرش بود کوتاه کردم خودم اشکام بند نمیومد چون خیلی ناز بودن.بعد اون واقعا موهاش قویترشده و هربار شونه کنم نهایت 3تا5تا میفته

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
والا من از یه متخصص غدد پرسیدم گفت تا70 الی100تارمو عادیه و اصلا نیاز به پیگیری نداره من دخترم ریزش ...

منم از دکتر پوست و مو پرسیدم گفت چه بزرگسال چه کودک بالای ۳۰ تا ریزش حساب میشه ولی باز همش با موهاش درگیرم اینم موهاش تا کمی بالاتر از کمرشه خودشم اجازه نمیده کوتاه کنم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤