یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگاه پوست سرش کن ببین موریزه زده بیرون اگر اینجوریه احتمالا داره موی جدید درمیاره و پرتر میشه حالا به سری هم میریزه.اگر موهاش بلنده و خیلی میبندی شاید ازاونه.کوتاه کن و سعی کن بیشتر گیره بزنی تاکش.اگر همه اینا نیست یه چکاپ ببرش
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
نگاه پوست سرش کن ببین موریزه زده بیرون اگر اینجوریه احتمالا داره موی جدید درمیاره و پرتر میشه حالا ب ...
خانومی دختر ۵ ساله ی منم موهاش خیلی میریزه دکتر زینگ و بیوتین داده اثر نداره روزانه ۲۰ الی ۳۰ تا میریزه کلی ام موی ریز روی پوست سرش هست بنظرتون طبیعیه اینهمه ریزش؟
خانومی دختر ۵ ساله ی منم موهاش خیلی میریزه دکتر زینگ و بیوتین داده اثر نداره روزانه ۲۰ الی ۳۰ تا میر ...
والا من از یه متخصص غدد پرسیدم گفت تا70 الی100تارمو عادیه و اصلا نیاز به پیگیری نداره من دخترم ریزش موهاش زیاد بود دکترش گفت کوتاه کن و یه مدت کمتر یااصلا نبندش.موهای دخترمن تا کمرش بود کوتاه کردم خودم اشکام بند نمیومد چون خیلی ناز بودن.بعد اون واقعا موهاش قویترشده و هربار شونه کنم نهایت 3تا5تا میفته
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
والا من از یه متخصص غدد پرسیدم گفت تا70 الی100تارمو عادیه و اصلا نیاز به پیگیری نداره من دخترم ریزش ...
منم از دکتر پوست و مو پرسیدم گفت چه بزرگسال چه کودک بالای ۳۰ تا ریزش حساب میشه ولی باز همش با موهاش درگیرم اینم موهاش تا کمی بالاتر از کمرشه خودشم اجازه نمیده کوتاه کنم