2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810861 بازدید | 2401 پست
نمیدونم. فقط میدونم زهره بدبخت تا سالها هنگ بود همش میگفت فاطمه اون مثل منو تو انسان بود اون چجور جن ...

بباهاش حرف هم زده؟حین کیسه کشیدن؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدی چرا اینطوری شدی؟ چرا بین این همه آدم سراغ تو اومده بود و این حالتا بهت دست میداد؟

نه اصلا نمیدونم.... یکی بهم گفت شاید بخاطر اعمالت و گناهات بوده که اتفاقا اون دوران من خیلی مومن و پاک بودم... 😅 یبار توی خوابگاه با جزئیات برای هم اتاقیام تعریف کردم، چندتاشون گریه کردن از ترس....واقعا نمیدونم چرا برای من پیش اومد 

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️
حالا گیریم سرپرستی اون طبقات متروکه رو  سر نمیزد اونوقت هرشب چک نمیکرد ببینه یه دانشجو توو اتاق ...

یه بار که بیشتر نگاه نکرده. وسایلش رو گذاشته و رسید اتاق رو برداشته. سرپرستی هم شاید دنبالش گشته ولی حدس نمیزدن رفته یه جا دیگه ساکن شده. اون وقتا موبایل و حتی تلفن هم به اون صورت نبوده که پیداش کنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلیییی نامردییییی😐😭😭😭😭 یه لحظه بدنم داغ شد خیلییی بدی خیلییی وای اخ خداااا من گوه خوردم اومد ...

یه بسم الله بگو بخواب ترس نداره گلم

هیچی نیست وقتی خدا رو داری از هیچی نترس

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

گفتم عکس بذارم فضا عوض شه 

ولی متنش جالبه بخونین 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
دعارو بگو چيه

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین