2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810861 بازدید | 2401 پست

بنظر من داستانه و داييده تخيلات يسري دانشجو بوده مه دهن به دهن گشته

البته توي سن ريحانه يه بيماري هست به اسم شيزوفرني يا همون اسكيزوفرني كه فرد دچار جنون جواني ميشه توي اين بيماري فرد دچار توهم ديداري و شنيداري ميشه و اصلا نميتونه واقعيت و توهم رو تشخيص بده

بين اونهمه دختر فردي كه دچار چنين بيماري باشه اصلا بعيد نيست

در ضمن گيرم شماره اتاق رو اشتباه رفته كليدش چي

يا اصلا نپرسيده چرا اينجا هيشكي نيست و متروكه هست؟ 

طبقات متروكه فكر نكنم اثاث هم داشته باشن

به هر حال طبقات خالي و پر قطعا تفاوت هايي دارن

يا موقع حضور و غياب سرپرست نگفته پس فلاني كو

از نظر شخص من فقط داستانه كه زبون به زبون بين خوابگاهي ها گشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست یا دروغ کاری ندارم اما باحال بود داستانش

ما تو شهرستانمون یه جایی هست که وقتی میخواییم بریم داخل شهرستان میبینیم

یه جایی هست که در چوبی داره و انگار وصل به کوهه

بابابزرگم وقتی زنده بود میگفت هر کی رفته اونجا دیگه برنگشته

بابابزرگم آدم خرافاتی نبود و تنها آدمی بود که میشد حرفاشو باور کرد و اصلأ دروغ نمیگفت چون بدش میومد

وقتی ازش میپرسیدیم چرا کسی که میره دیگه برنمیگرده هیچی نمیگفت و چون ما سنمون کم بود میترسید ما بترسیم و حرفو میپیچوند و میگفت نمیشه که بگم

میگن هر کی میره درشو باز میکنه و میره داخل درش بسته میشه و دیگه همونجا میمونه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچها خونه جدید ما پیش قبرسونه یعنی پشت خونه ما قبرستونه بنظرتون خطر داره

ما یه سال کنار قبرستون خونه اجاره کردیم هیچ خبری نبود، صبح جنازه میاوردن دفن میکردن شبا پنجره رو باز میکردم نگاه میکردم هیچ خبری نبود واسه همین آدم بی اعتقادی شدم اصلا باور ندارم به جن و روح

وااایییی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
کلا چند تا دونه خوردین؟؟؟

عزیزم همه آدم های بالای هجده سال حتما باید هر ماه یک دونه پنجاه هزار بخورن 

مگر کسی که باردار هست 

وگرنه که واجب هست 

ولی 

بیشترش فقط با نظر پزشک و آزمایش هست 

چون می‌تونه مسمومیت ایجاد کنه 

ولی ماهی یکی لازمه 

با این که صبحه ولی باز ترسیدم 

چون همین چند ماه پیش منم سه شب تو یه خوابگاهی ساکن بودم تازه تابستونم بود و هیچ دانشجویی تو خوابگاه نبود و الان یاد اون شبا میفتم میترسم 

از خدایی که خالق اسمون و زمینه ،کم نخواید 🤍🌍