2777
2789
عنوان

خورشتم شورشد چیکارکنم؟

213 بازدید | 34 پست

بچه ها قرمه سبزیم دیگ جا افتاده بود لحظه آخر اومدم یکم نمک بریزم بعد ده دقه  زیرشو خاموش کنم ک از دستم دررفت زیاد ریختم الان شورشد...

اومدم یکم آب جوش بهش اضافه کردم تازه الان نمکش اندازه شده

یعنی بخواد جا بیفته بازم شورمیش؟؟؟

سیب زمینی بریز

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی بنداز داخلش بپز یکم دیگه

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.

ای کاش یه سیب زمینی پوست میگرفتی نیم ساعت مینداختی توش برای من یه سری شور شد سیب زمینی انداختم نمکش اندازه شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ی سیب زمینی پوست بکن خودد کن بنداز داخل بذاد جوش بخوره نمک ب خورده سیب زمینی میره بعد ییب زمینب رو در بباد

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭