2777
2789
عنوان

اوسکل

133 بازدید | 10 پست

من آدمیم  که خیلی می خنده و شوخ طبع 

با هر کسی شوخی میکنم بعضی وقتا چرت و پرتایی میگم که بعدش خودم و سرزنش میکنم که چرا این حرفو زدم خیلی آدم عصبی هم هستم ولی سعی میکنم پیش رفیقام خیلی شوخ طبع باشم

یه حرفی شنیدم که هر کسی بیشتر بخنده پیش رفیقاش و کلا آدم شوخی باشه ولی تو تنهاییش یه لبخندم نزنه خیلی غمگینه 

من واقعا یه همچین آدمیم

بعدش بعضی از رفیقام که حالا یکم ساکت از منن و زیاد شوخی نمیکنن فکر میکنم اونا دارن به چشم یه اوسکل به من نگاه میکنن در صورتی که من خودم اگر بخوام آدم عاقلی باشم دهن همشونو سرویس میکنم

این موضوع به قدر رو مهمه که می خوام بزنم قید همه چیو بزنم و عین خود واقعیم باهاشون رفتار کنم که حساب بیاد دستشون

کلا ازحرفات فهمیدم کمر شوخیای نامنظم و منظمو خم کردی شما

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد منی:))) ولی من خود واقعیمو نشونشون دادم و الان هیچ دوستی ندارم🚶🏽‍♀️☕

منم نداشتم ولی الان زیاد دارم 

ولی فکر اینکه اونا فکر میکنن من اوسکلی چیزی هستم رو مهمه

من واقعا از اونا باهوش ترم 

تعریف نباشه من می تونم با دوتا دستم بنویسم 

حافظه قوی دارم

به خاطر همون این موضوع رو مخمه

منم خیلی از خندیدن خوشم میاد

حتی شده به ظاهر پیش بقیه خوشحالم

شده به ظاهر انرژی زیادی دارم حتی تو سایت بهم میگن کاکائو یا بمب انرژی دوستام بهم میگن چطور همیشه اینقدر شادی و خوشحالی اینقدر انرژی مثبتی

همیشه به ظاهر پیش دوستام یه فرد خوشبختم که هیچ غمی نداره و به خاطر این شاده

شده خیلی وقتا با خنگ بازی در اوردم  تا یکی که ناراحته دپرسه و شاد کنم

و تو ذهن بعضی ها انگار واقعا یه خنگ هستم به قول شما فکر میکنن واقعا یه اسکلم😕

دقیقا حس شما رو دارم

اصلا نمیدونم باید چی کنم