2777
2789

حتما یه متخصص برو خیلی جدی پیگیر باش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو بار ؟ 😂 من ۲۰ بار هم شده کلا من از بچگی تا الان که ۱۸ سالمه هرچی آمپول سرم بی حسی هرچی بزنم سوزن داشته باشه غش میکنم دندون پزشکی خواستم آرتو انجام بدم چند بار غش کردم سر سرما خوردگی برا یه آمپول یا آزمایش خون کلا برا من ارثی هست از خانواده پدری

چی میگین خدایی اینا عادیه ولی تو نی نی سایت همه چیو بزرگ میکنن عزیزم نگران نباش من خود دکتر بهم گفت ...

حالت خوبه ؟ 

مگه تو با استارتر یکی هستی؟

تو دکتری ؟ تو نوار مفزی از استارتر دیدی؟

چی میگی واس خودت ؟ غش چیز عادیه؟

عجبببب اگه اینجوریه چرا برا غش از سربازی معاف میکنن و اجازه گواهینامه هم در شرایطی نمیدن ؟

اگه بدتر بشه شما گردن میگیری؟

سلامتی خودت گردن خودته ولی به کس دیگه لطفا نسخه نپیچ

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من خودم نگران این موضوعم ولی خانوادم اهمیتی نمیدن بهشون گفتم بریم نوار مغزی بگیریم گفتن نه مهم نیس م ...

چرا حتما برو پیگیر باش از کمبود ویتامین  و اینام ممکنه اتفاق بیفته وقتی با یه قرص میشه جلوشو گرفت چرا نگیری 

میدونی اگه خدایی نکرده مثلا تو راه پله بدون نرده غش کنی یا چیز مشابه خب خیلی خطریه 

یه نوار مغز چیزی نیست حتما همراه مادرت برو لااقل بیمارستان های تحت پوشش بیمه پیگیری کن 

چرا حتما برو پیگیر باش از کمبود ویتامین و اینام ممکنه اتفاق بیفته وقتی با یه قرص میشه جلوشو گرفت چر ...

ولی خانوادم نمیبرنم بهم میخندن میگن چقد سوسولی که بخاطر یه غش انقد بزرگش میکنی